1. Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash

Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash Black Friday deal

5/5

Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash nodig? Check snel of je deze Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash.

Specificaties Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash

Merk

Samsung

Fabrikantcode

WW90T986ASH/S2

Omschrijving van de Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash

De Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash uit de 8000 serie is een innovatieve wasmachine die je op afstand kunt bedienen met behulp van de SmartThings app. Of je nu benieuwd bent naar de voortgang van je wasprogramma terwijl je op zolder bent, of gewoon vanaf de bank wilt controleren of je was al klaar is, met slechts een blik op je telefoon heb je direct alle informatie bij de hand. Met een royale capaciteit van 9 kilogram is deze wasmachine perfect geschikt voor grote ladingen, zoals de kleding van een hele week of een stapel beddengoed. Met 23 verschillende programma's tot je beschikking, heb je altijd de juiste instellingen voor elke soort was. De Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash beschikt ook over een handige stoomfunctie, waarmee je je kleding op een hygiënische manier kunt opfrissen. Dankzij de AI Wash technologie doseert de wasmachine automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter, zodat je nooit te veel gebruikt en je kleding langer mooi blijft. Bovendien zorgt de speciale plaat aan de achterkant van de Q-drum trommel ervoor dat deze in tegengestelde richting draait ten opzichte van de trommel, waardoor de wastijd tot wel 50% verkort wordt en het energieverbruik met 20% wordt verminderd. Met de Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash heb je niet alleen een krachtige en efficiënte wasmachine, maar ook een slimme en gebruiksvriendelijke partner in het huishouden.

Pluspunten
  • Met QuickDrive was je je kleding extra efficiënt en tot 2 keer sneller schoon dan normaal. Dankzij de troebelheidssensor doseert AI Wash je wasmiddel automatisch, gebaseerd op de mate van vuilheid van je was. Je kunt vergeten wasgoed toevoegen via de AddWash deur, zelfs als de trommel al draait.

Minpunten
  • Heeft geen trommelverlichting voor extra zicht in het donker.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash

Om te bekijken of je de Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung WW90T986ASH QuickDrive AddWash wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals