1. Samsung WW90TA049AE EcoBubble

Samsung WW90TA049AE EcoBubble Black Friday deal

5/5

Samsung WW90TA049AE EcoBubble nodig? Check snel of je deze Samsung WW90TA049AE EcoBubble voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Samsung WW90TA049AE EcoBubble.

Specificaties Samsung WW90TA049AE EcoBubble

Merk

Samsung

Fabrikantcode

WW90TA049AE/EN

Omschrijving van de Samsung WW90TA049AE EcoBubble

De Samsung WW90TA049AE EcoBubble (5000 serie) is een energiezuinige wasmachine die perfect is voor zowel grote als kleine ladingen kleding of beddengoed. Met energieklasse A en een beladingssensor die automatisch het programma aanpast, verbruik je nooit meer water en energie dan nodig is. Het programma 'hygiënisch stomen' zorgt ervoor dat zelfs je favoriete pyjama grondig wordt gereinigd, waarbij bacteriën en allergenen, zoals dierenharen en pollen, worden verwijderd met behulp van stoom. Met de EcoBubble techniek kun je ook op een lage temperatuur schoonwassen, waardoor je lievelingsoutfit langer mooi blijft. Het wasmiddel wordt gemengd met water en gelijkmatig over je kleding verspreid, waardoor het schuim beter doordringt in de vezels van je was en zelfs hardnekkige vlekken verwijdert. Daarnaast beschikt deze wasmachine over een ruime trommelcapaciteit, zodat je extra veel was in één keer kunt doen. Met de Samsung WW90TA049AE EcoBubble geniet je niet alleen van schone en frisse kleding, maar ook van een zuinig energieverbruik en gebruiksgemak.

Pluspunten
  • EcoBubble maakt je kleding zelfs op een lage temperatuur hygiënisch schoon met schuimbellen. Het Steam Wash programma maakt je kleding extra hygiënisch schoon door allergenen en bacteriën te verwijderen met behulp van stoom. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Beschikt niet over Autodose, waardoor je zelf handmatig je wasmiddel doseert. -> Het heeft geen Autodose, dus moet je zelf handmatig je wasmiddel doseren. De wasmachine is niet op afstand met een app te bedienen. -> Je kunt de wasmachine niet op afstand bedienen met een app.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Samsung WW90TA049AE EcoBubble

Om te bekijken of je de Samsung WW90TA049AE EcoBubble tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Samsung WW90TA049AE EcoBubble wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals