1. black friday
  2. Scanpart Combimond 30-38mm + schroef

Scanpart Combimond 30-38mm + schroef Black Friday deal

5/5

Scanpart Combimond 30-38mm + schroef nodig? Check snel of je deze Scanpart Combimond 30-38mm + schroef voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Scanpart Combimond 30-38mm + schroef.

Specificaties Scanpart Combimond 30-38mm + schroef

Merk

Scanpart

Fabrikantcode

2690300014

Omschrijving van de Scanpart Combimond 30-38mm + schroef

De Scanpart Combimond 30-38 mm + schroef is een veelzijdige en handige stofzuigermond die perfect is voor dagelijks gebruik. Met zijn schroefbevestiging kan deze vloermond eenvoudig worden bevestigd aan stofzuigerbuizen met een diameter van 30 tot 38 millimeter. Dit betekent dat hij compatibel is met de meeste stofzuigers die op de markt verkrijgbaar zijn. Wat deze stofzuigermond echt onderscheidt, is zijn doeltreffendheid bij het reinigen van verschillende oppervlakken. Of het nu gaat om harde vloeren, tapijten of bekleding, deze combimond levert uitstekende resultaten. Het zorgt voor een grondige reiniging door zowel grotere stofdeeltjes als fijn stof effectief op te zuigen. Daarnaast is de mond ook voorzien van zachte borstelharen die ervoor zorgen dat kwetsbare oppervlakken niet worden beschadigd tijdens het stofzuigen. Naast zijn functionaliteit en effectiviteit, is de Scanpart Combimond 30-38 mm + schroef ook zeer duurzaam en van hoge kwaliteit. Gemaakt van stevig materiaal, kan deze stofzuigermond langdurig gebruik weerstaan zonder te verslijten. Bovendien wordt de mond geleverd met een extra schroef, zodat je altijd een reserve bij de hand hebt. Kortom, de Scanpart Combimond 30-38 mm + schroef is een must-have accessoire voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige stofzuiger.

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Scanpart Combimond 30-38mm + schroef

Om te bekijken of je de Scanpart Combimond 30-38mm + schroef tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Scanpart Combimond 30-38mm + schroef wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.