1. black friday
  2. Scanpart Parketborstel 30 - 38 mm

Scanpart Parketborstel 30 - 38 mm Black Friday deal

5/5

Scanpart Parketborstel 30 - 38 mm nodig? Check snel of je deze Scanpart Parketborstel 30 - 38 mm voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Scanpart Parketborstel 30 - 38 mm.

Specificaties Scanpart Parketborstel 30 - 38 mm

Merk

Scanpart

Fabrikantcode

2690300015

Omschrijving van de Scanpart Parketborstel 30 - 38 mm

Met de Scanpart parketborstel zorg je ervoor dat je houten vloeren op een zachte en zorgvuldige manier worden gereinigd. De borstels van deze zuigmond zijn speciaal ontworpen om te voorkomen dat er krassen ontstaan op de meer kwetsbare houten vloeren. Dankzij deze parketborstel kun je dus met een gerust hart je vloer schoonmaken, zonder je zorgen te hoeven maken over beschadigingen. Deze parketborstel is geschikt voor alle stofzuigers met een ronde stofzuigerbuis met een diameter tussen de 30 en 38 millimeter. Dit betekent dat je deze borstel kunt gebruiken op verschillende soorten stofzuigers, zolang de diameter van de buis binnen dit bereik valt. Let op: deze parketborstel is niet compatibel met de Nilfisk Bravo P. Met de Scanpart parketborstel haal je een onmisbaar accessoire in huis voor het onderhoud van je houten vloeren. Deze borstel zorgt ervoor dat je vloeren grondig worden gereinigd, terwijl ze tegelijkertijd beschermd worden tegen krassen. Voeg deze parketborstel toe aan je stofzuiger en geniet van een moeiteloze en effectieve schoonmaakervaring!

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Scanpart Parketborstel 30 - 38 mm

Om te bekijken of je de Scanpart Parketborstel 30 - 38 mm tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Scanpart Parketborstel 30 - 38 mm wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.