1. Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003

Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003 Black Friday deal

5/5

Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003 nodig? Check snel of je deze Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003 voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003.

Specificaties Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003

Merk

Shark

Fabrikantcode

S6003

Omschrijving van de Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003

De Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003 is een krachtige stoommop met een vermogen van 1200 watt. Hiermee kan zelfs het meest hardnekkige vuil op vloeren moeiteloos worden verwijderd. Het grote voordeel van deze stoommop is het hervulbare waterreservoir met een inhoud van 350 milliliter. Hierdoor hoef je de schoonmaakklus nooit te onderbreken en kun je continu blijven stomen. Daarnaast is de Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003 ook erg gebruiksvriendelijk. Met een gewicht van slechts 2,4 kilogram is deze stoommop een lichtgewicht, waardoor je hem gemakkelijk kunt tillen en verplaatsen. Het handige flip-design zorgt ervoor dat je eenvoudig kunt wisselen tussen de stoomkoppen om verschillende oppervlakken schoon te maken. Met de Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003 haal je een professionele en effectieve stoomreiniger in huis. Of je nu hardhouten vloeren, tegels of tapijt wilt schoonmaken, deze stoommop is geschikt voor elk oppervlak. Met zijn krachtige vermogen en handige functies maakt hij de schoonmaakklus een stuk makkelijker en sneller.

Pluspunten
  • Je vult het waterreservoir van deze stoomreiniger bij zonder het apparaat uit te schakelen. Tijdens gebruik vul je de stoomreiniger gemakkelijk bij. Met een kabel van 8 meter heb je voldoende bewegingsvrijheid.

Minpunten
  • In de waterbak gaat slechts 350 milliliter, dus je moet deze vaker bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003

Om te bekijken of je de Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003 tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Shark Quick Flip Steam Pocket Mop Professional S6003 wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals