1. black friday
  2. Shark S1000EU

Shark S1000EU Black Friday deal

5/5

Shark S1000EU nodig? Check snel of je deze Shark S1000EU voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Shark S1000EU.

Specificaties Shark S1000EU

Merk

Shark

Fabrikantcode

S1000EU

Omschrijving van de Shark S1000EU

De Shark S1000EU stoomreiniger is een perfecte keuze voor het grondig reinigen van harde vloeren, inclusief de tegels in je badkamer. Met zijn krachtige stoom dringt hij diep door in de voegen en doodt hij bijna alle bacteriën, waardoor je een hygiënische omgeving krijgt. Met een waterreservoir van 375 milliliter en wasbare microvezeldoeken is deze stoomreiniger uiterst praktisch in gebruik. Je kunt ongeveer een half uur lang stomen met een vol waterreservoir, en het reservoir is eenvoudig bij te vullen door het uit de steel te klikken. Dankzij het lichte gewicht van de Shark S1000EU kun je de stoomreiniger moeiteloos door de ruimte bewegen terwijl je aan het stomen bent. Hierdoor kun je efficiënt en snel je vloeren reinigen zonder enige moeite. De stoomreiniger is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en effectiviteit. Hij is perfect geschikt voor dagelijks gebruik en zal je helpen om je vloeren schoon en glanzend te houden. Met de Shark S1000EU stoomreiniger haal je een betrouwbare en krachtige reinigingsoplossing in huis. Hij biedt niet alleen uitstekende resultaten, maar is ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Maak je geen zorgen meer over vuile vloeren en bacteriën, want met de Shark S1000EU krijg je een grondige en hygiënische reiniging met het grootste gemak.

Pluspunten
  • Dankzij het lichte gewicht van ongeveer 2 kilo til je de stoomreiniger makkelijk de trap op en af. Je kunt de microvezeldoeken in de wasmachine wassen en vervolgens opnieuw gebruiken. Binnen 30 seconden is de stoomreiniger opgewarmd.

Minpunten
  • In het waterreservoir past 375 milliliter, je moet het dus vaker tussendoor bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Shark S1000EU

Om te bekijken of je de Shark S1000EU tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Shark S1000EU wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.