1. SharkNinja S6002EU

SharkNinja S6002EU Black Friday deal

5/5

SharkNinja S6002EU nodig? Check snel of je deze SharkNinja S6002EU voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de SharkNinja S6002EU.

Specificaties SharkNinja S6002EU

Merk

Shark

Fabrikantcode

S6002EU

Omschrijving van de SharkNinja S6002EU

Met de SharkNinja S6002EU maak je jouw vloeren in huis moeiteloos schoon dankzij de 2 verschillende stoomstanden. Of je nu een kleine vlek wilt verwijderen of een grondige schoonmaakbeurt wilt geven, deze stoomreiniger is er klaar voor. Binnen slechts 30 seconden warmt het apparaat op en kun je direct aan de slag. Het waterreservoir van 0,35 liter vul je gemakkelijk bij met de handige schenkkan, zowel voor als tijdens het schoonmaken. En na 15 minuten kun je het reservoir eenvoudig opnieuw vullen. Wat deze stoomreiniger extra handig maakt, is dat je de microvezel pads kunt loshalen en in de was kunt gooien. Hierdoor kun je ze telkens opnieuw gebruiken tijdens je volgende schoonmaakbeurt. Geen gedoe meer met wegwerppads, maar duurzaam en efficiënt schoonmaken. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de bewegingsvrijheid, want de kabel van de SharkNinja S6002EU heeft een indrukwekkende lengte van 8 meter. Zo kun je moeiteloos door je hele huis manoeuvreren terwijl je geniet van een brandschone vloer. Kortom, met deze stoomreiniger wordt schoonmaken een eitje.

Pluspunten
  • Dankzij de 2 verschillende stoomstanden kan je de stoomhoeveelheid aanpassen aan het type vloer. De stootrand op de stoomreiniger beschermt de muren en plinten tegen strepen. Dankzij de parkeerstand kan je de stoomreiniger eenvoudig opbergen.

Minpunten
  • Je zult geen tapijtopzetstuk ontvangen waarmee je het tapijt kunt reinigen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de SharkNinja S6002EU

Om te bekijken of je de SharkNinja S6002EU tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de SharkNinja S6002EU wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals