Siemens WD4HU541NL - 10/6 kg Black Friday deal

5/5

Siemens WD4HU541NL - 10/6 kg nodig? Check snel of je deze Siemens WD4HU541NL - 10/6 kg voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Siemens WD4HU541NL - 10/6 kg.

Specificaties Siemens WD4HU541NL - 10/6 kg

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WD4HU541NL

Omschrijving van de Siemens WD4HU541NL - 10/6 kg

Met de Siemens WD4HU541NL kun je je wasgoed gemakkelijk wassen en drogen in één apparaat. Deze automaat heeft een grote wascapaciteit van 10 kilogram, waardoor je zelfs dekens, handdoeken of gordijnen kunt wassen. Maar ook voor kleinere ladingen past de beladingssensor automatisch de tijd en het energieverbruik aan, zodat je altijd efficiënt wast. Na het wassen kun je 6 kilogram natte was direct in dezelfde trommel drogen. Als je het non-stopprogramma instelt, begint het droogprogramma automatisch zodra het wasprogramma is voltooid. En voor het opfrissen en kreukvrij maken van je favoriete overhemden kun je kiezen voor het smartFinish programma, waarbij de machine kreukels verwijdert met behulp van stoom. Daarnaast biedt de Siemens WD4HU541NL ook speciale programma's, zoals het Outdoor programma voor het wassen van wandelkleding. Dit programma zorgt ervoor dat je kleding waterdicht blijft en beschermt tegen de elementen. Met deze veelzijdige was-droogcombinatie heb je alles wat je nodig hebt voor een perfect schone en droge was, met extra functies om aan al je behoeften te voldoen.

Pluspunten
  • Met Wash&Dry 60' kun je in één uur een aantal kledingstukken wassen én drogen. Dankzij de smartFinish stoomfunctie ben je sneller klaar met strijken. Met de Home Connect-app kun je je was-droogcombinatie overal en altijd bedienen met je smartphone.

Minpunten
  • Heeft geen vlekkensysteem tegen veelvoorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn. Beschikt niet over intelligentDosing voor automatische dosering van wasmiddel en wasverzachter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Siemens WD4HU541NL - 10/6 kg

Om te bekijken of je de Siemens WD4HU541NL - 10/6 kg tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Siemens WD4HU541NL - 10/6 kg wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals