1. black friday
  2. Siemens WG44B205NL

Siemens WG44B205NL Black Friday deal

5/5

Siemens WG44B205NL nodig? Check snel of je deze Siemens WG44B205NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Siemens WG44B205NL.

Specificaties Siemens WG44B205NL

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WG44B205NL

Omschrijving van de Siemens WG44B205NL

De Siemens WG44B205NL (iQ700 serie) maakt strijken gemakkelijker met de smartFinish stoomfunctie. Met deze functie kun je de helft van alle kreukels gladstomen, waardoor je sneller klaar bent met strijken. Dit is vooral handig als je vaak overhemden, t-shirts of linnen draagt en geen zin hebt in urenlang strijken. Deze ruime wasmachine heeft een capaciteit van 9 kilogram en kan op afstand worden bediend met de Home Connect app. Zodra je wasgoed schoon is, ontvang je een melding op je smartphone. Dit is ideaal voor drukke huishoudens waarin je meerdere taken tegelijkertijd moet uitvoeren. Bovendien beschikt de WG44B205NL over het snelprogramma powerSpeed 59', waarmee je een halfvolle trommel binnen één uur schoon kunt wassen. Zo kun je ervoor zorgen dat je favoriete dekbedovertrek op tijd fris is voor het weekend. Daarnaast heeft deze wasmachine een anti-vlekkenfunctie, waarmee je vlekken zoals rode wijn, olie, gras en bloed kunt verminderen. Dus als er per ongeluk een bitterbal uit je hand glipt, kun je deze functie gebruiken om ervoor te zorgen dat de vlek snel en effectief wordt verwijderd. Met de Siemens WG44B205NL wordt wassen en strijken een stuk eenvoudiger en efficiënter, zodat je meer tijd overhoudt voor andere bezigheden.

Pluspunten
  • Met de Home Connect app kun je je wasmachine bedienen waar en wanneer je maar wilt met je smartphone. Met het snelprogramma powerSpeed 59' was je een halve lading schoon binnen 59 minuten. Dankzij de smartFinish stoomfunctie ben je sneller klaar met strijken, omdat het kreukels vermindert.

Minpunten
  • Heeft geen intelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. De stoomfunctie is niet geschikt om muffe was op te frissen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Siemens WG44B205NL

Om te bekijken of je de Siemens WG44B205NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Siemens WG44B205NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.