1. Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing

Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing Black Friday deal

5/5

Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing nodig? Check snel of je deze Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing.

Specificaties Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WG44B2A5NL

Omschrijving van de Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing

De Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing doseert automatisch het wasmiddel voor een wasgoed van 9 kilogram. Dit betekent dat je al je kleding van een hele week in één keer kunt wassen, terwijl je er zeker van kunt zijn dat je precies de juiste hoeveelheid wasmiddel toevoegt. Hierdoor blijft je kleding langer mooi en bespaar je op de kosten van extra wasmiddel. Daarnaast is deze wasmachine ook nog eens zeer energiezuinig, zelfs bij het draaien van kleine wasbeurten. Met de powerSpeed 59' functie kun je zelfs een halfvolle trommel in slechts één uur schoon wassen. Dit is ideaal voor wanneer je snel schone kleding nodig hebt. Daarnaast kun je met de handige Home Connect app op afstand een programma selecteren. Hiermee kun je de iQ700 serie wasmachine eenvoudig koppelen aan je smartphone. Zo kun je de wasmachine bedienen en instellingen aanpassen, waar je ook bent. Voor degenen die een hekel hebben aan strijken, is er de smartFinish stoomfunctie. Hiermee kun je tot wel 5 overhemden stomen en maar liefst de helft van alle kreukels verminderen. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je kleding er netjes uitziet zonder dat je urenlang hoeft te strijken. En als je vaak knoeit, is er zelfs een anti-vlekkenfunctie beschikbaar. Met deze functie kun je gemakkelijk olie, rode wijn en tomatensaus verwijderen, zonder dat.

Pluspunten
  • Je was blijft langer mooi doordat intelligentDosing je wasmiddel en wasverzachter automatisch doseert. Met het snelprogramma powerSpeed 59' was je een halve belading binnen 59 minuten schoon. Dankzij de smartFinish stoomfunctie ben je sneller klaar met strijken, omdat het kreukels vermindert.

Minpunten
  • The Dutch translation of the sentence would be: De stoomfunctie is niet geschikt om muf ruikende was op te frissen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing

Om te bekijken of je de Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Siemens WG44B2A5NL intelligentDosing wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals