Siemens WG44G005NL Black Friday deal

5/5

Siemens WG44G005NL nodig? Check snel of je deze Siemens WG44G005NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Siemens WG44G005NL.

Specificaties Siemens WG44G005NL

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WG44G005NL

Omschrijving van de Siemens WG44G005NL

De Siemens WG44G005NL maakt wassen tot 60% sneller mogelijk dankzij varioSpeed. Met deze innovatieve functie kun je de duur van verschillende wasprogramma's verkorten. Of je nu kiest voor een programma voor katoen of fijne was, je kunt de wasmachine gerust aanzetten terwijl je geniet van je favoriete televisieprogramma. Dankzij de koolborstelloze iQdrive motor produceert de machine minimale geluidshinder, waardoor je kunt genieten van een rustige omgeving terwijl de was wordt gedaan. Met een vulgewicht van 9 kilogram kun je veel was in één keer doen. Of je nu de beddengoed van een groot gezin of een klein huishouden wast, de ruime trommel biedt voldoende capaciteit. Dankzij de intelligente iSensoric sensoren gebruikt de wasmachine niet meer water en energie dan nodig is. Het programma wordt automatisch aangepast op basis van de belading in de trommel, waardoor je efficiënt en milieuvriendelijk kunt wassen. Bovendien behoort deze wasmachine tot energieklasse A, wat betekent dat je zeer energiezuinig kunt schoonmaken. Over de levensduur van het apparaat bespaar je gemiddeld tot wel € 290,- op je energierekening, wat een aanzienlijke besparing is.

Pluspunten
  • Je hebt minder last van trillingen en lawaai door de koolborstelloze iQdrive motor. Met varioSpeed was je tot 60% sneller met hetzelfde wasresultaat. Het is een zeer zuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Heeft geen intelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. Je bedient de wasmachine niet met behulp van een app.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Siemens WG44G005NL

Om te bekijken of je de Siemens WG44G005NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Siemens WG44G005NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals