Siemens WG44G107NL Black Friday deal

5/5

Siemens WG44G107NL nodig? Check snel of je deze Siemens WG44G107NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Siemens WG44G107NL.

Specificaties Siemens WG44G107NL

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WG44G107NL

Omschrijving van de Siemens WG44G107NL

De Siemens WG44G107NL is een geavanceerde wasmachine die zelfs de meest hardnekkige vlekken kan verwijderen, zoals rode wijn en olie. Dankzij het anti-vlekkensysteem past de wasmachine het wasprogramma automatisch aan op basis van het type vlek. Dus zelfs na een avondje gourmetten hoef je je geen zorgen te maken over vlekken op je favoriete shirt, want deze wasmachine zorgt ervoor dat het weer schoon wordt. Met een vulgewicht van 9 kilogram is deze wasmachine geschikt voor grote ladingen wasgoed. Dit betekent dat je al je beddengoed in één keer kunt wassen, wat je veel tijd bespaart. Bovendien is de Siemens WG44G107NL zeer energiezuinig met een energieklasse A. Hierdoor bespaar je over de levensduur van de machine maar liefst tot €290,- op je energiekosten. Deze wasmachine biedt verschillende programma's voor diverse soorten kleding, zoals overhemden, wol en katoen. En als je haast hebt, kun je gebruik maken van de varioSpeed functie, waarmee je tot 60% sneller kunt wassen. Zo zorg je ervoor dat je overhemden op tijd schoon zijn, zelfs als je weinig tijd hebt. Bovendien zorgen de iSensoric sensoren ervoor dat je nooit meer water en energie verbruikt dan nodig is, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Pluspunten
  • Het vlekkensysteem tegen gaat de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn. Je wast met varioSpeed tot wel 60% sneller met hetzelfde wasresultaat. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Je hebt geen intelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. Je kunt de wasmachine niet bedienen via een app.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Siemens WG44G107NL

Om te bekijken of je de Siemens WG44G107NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Siemens WG44G107NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals