1. black friday
  2. Siemens WG44G207NL

Siemens WG44G207NL Black Friday deal

5/5

Siemens WG44G207NL nodig? Check snel of je deze Siemens WG44G207NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Siemens WG44G207NL.

Specificaties Siemens WG44G207NL

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WG44G207NL

Omschrijving van de Siemens WG44G207NL

De Siemens WG44G207NL is een wasmachine die je een extra stille waservaring biedt, dankzij de koolborstelloze iQdrive motor. Met een maximaal geluidsniveau van 70 decibel hoef je je geen zorgen te maken over lawaai. Je kunt de wasmachine zelfs aanzetten terwijl je thuis aan het werken bent of slaapt. Bovendien is deze wasmachine zeer energiezuinig, met een energieklasse A, waardoor je tot wel € 290,- kunt besparen op je energiekosten gedurende de levensduur van het apparaat. Met een vulgewicht van 9 kilogram is de WG44G207NL geschikt voor zowel grote als kleine huishoudens. Dit betekent dat je genoeg ruimte hebt voor het wassen van dekbedovertrekken en badlakens, en zelfs nog meer. Maak je geen zorgen over eventuele lekkages, want deze wasmachine is voorzien van AquaStop waterbeveiliging. Dit betekent dat je de wasmachine zonder zorgen op je prachtige eikenhouten vloer kunt plaatsen. In geval van een lekkage, sluit het elektronische ventiel automatisch de watertoevoer af. Bovendien vangt de dubbelwandige slang het water op wanneer de buitenslang onverhoopt knapt, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over wateroverlast. Met de Siemens WG44G207NL haal je een stille en energiezuinige wasmachine in huis. Geniet van de extra ruimte voor je wasgoed, zonder je zorgen te maken over lawaai of lekkages.

Pluspunten
  • Dankzij de AquaStop waterbeveiliging ben je extra beschermd tegen lekkages. Je wast tot 60% sneller met hetzelfde wasresultaat dankzij varioSpeed. Het is een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Beschik niet over IntelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. Je bedient de wasmachine niet met behulp van een app.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Siemens WG44G207NL

Om te bekijken of je de Siemens WG44G207NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Siemens WG44G207NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.