Siemens WG44G207NL + Siemens WQ33G2D1NL Black Friday deal

5/5

Siemens WG44G207NL + Siemens WQ33G2D1NL nodig? Check snel of je deze Siemens WG44G207NL + Siemens WQ33G2D1NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Siemens WG44G207NL + Siemens WQ33G2D1NL.

Specificaties Siemens WG44G207NL + Siemens WQ33G2D1NL

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WQ33G2D1NL

Omschrijving van de Siemens WG44G207NL + Siemens WQ33G2D1NL

De Siemens WG44G207NL + Siemens WQ33G2D1NL is de perfecte combinatie voor het efficiënt en energiezuinig wassen en drogen van zowel kleine als grotere ladingen was. Deze set bestaat uit een wasmachine en een wasdroger, beide uitgerust met innovatieve functies en technologieën die ervoor zorgen dat je kleding altijd perfect schoon en fris uit de machine komt. De wasmachine is voorzien van een SelfCleaning functie, waardoor je nooit meer handmatig de trommel hoeft schoon te maken. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat de wasmachine altijd optimaal presteert. Dankzij de energiezuinige werking van deze wasmachine, bespaar je ook op je energiekosten zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het wasresultaat. De wasdroger in deze set is uitgerust met geavanceerde sensortechnologie, waardoor de droogtijd automatisch wordt aangepast op basis van de vochtigheidsgraad van de was. Hierdoor wordt overdroging voorkomen en blijft je kleding langer mooi. Daarnaast beschikt de wasdroger over verschillende programma's, zodat je altijd de juiste drooginstelling kunt kiezen voor je specifieke wasbehoeften. Met de Siemens WG44G207NL + Siemens WQ33G2D1NL SelfCleaning haal je niet alleen een energiezuinige wasmachine en wasdroger in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Beide apparaten hebben een strak en modern design dat naadloos past in elke wasruim.

Pluspunten
  • Je wast en droogt uiterst energiezuinig met deze set van wasmachine en droger. Met de functie varioSpeed kun je tot 60% sneller wassen met hetzelfde wasresultaat. Het iSensoric-systeem van de droger zorgt ervoor dat je wasgoed niet krimpt dankzij de warmte- en vochtigheidssensoren.

Minpunten
  • De wasmachine heeft geen intelligentDosing-functie om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. De wasdroger heeft geen zelfreinigende condensor die automatisch schoonspoelt tijdens het drogen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Siemens WG44G207NL + Siemens WQ33G2D1NL

Om te bekijken of je de Siemens WG44G207NL + Siemens WQ33G2D1NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Siemens WG44G207NL + Siemens WQ33G2D1NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals