Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing + Siemens WQ45G270N Black Friday deal

5/5

Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing + Siemens WQ45G270N nodig? Check snel of je deze Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing + Siemens WQ45G270N voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing + Siemens WQ45G270N.

Specificaties Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing + Siemens WQ45G270N

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WQ45G270NL

Omschrijving van de Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing + Siemens WQ45G270N

De Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing + Siemens WQ45G270NL SelfCleaning bieden je niet alleen een ruime en energiezuinige wasmachine en warmtepompdroger, maar ook een geavanceerde automatische dosering en een innovatieve zelfreinigende condensor. Met deze krachtige combinatie ben je verzekerd van een optimale verzorging van je kleding en een efficiënt en gemakkelijk wasproces. De wasmachine heeft een indrukwekkende capaciteit, waardoor je moeiteloos grote hoeveelheden was kunt behandelen. Dankzij de intelligente doseringstechnologie hoef je je geen zorgen te maken over het juiste wasmiddelgebruik. Het systeem detecteert automatisch de hoeveelheid wasgoed en past de dosering hierop aan, waardoor verspilling wordt voorkomen en je altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel gebruikt. Bovendien zorgt de zelfreinigende condensor ervoor dat je droger altijd optimaal presteert, zonder dat je handmatig schoonmaakwerk hoeft te verrichten. Naast deze innovatieve functies bieden de Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing + Siemens WQ45G270NL SelfCleaning ook een uitgebreid scala aan programma's en instellingen om aan al je wensen te voldoen. Of je nu delicate stoffen wilt wassen of je kleding snel wilt drogen, met deze apparaten is alles mogelijk. Met hun stijlvolle design passen ze bovendien perfect in elke moderne interieurstijl. Kortom, met deze wasmachine en warmtepompdroger haal je niet alleen hoog.

Pluspunten
  • Je wast en droogt grote hoeveelheden wasgoed energiezuinig met deze set van wasmachine en droger. Je was blijft langer mooi doordat intelligentDosing je wasmiddel en wasverzachter automatisch doseert. De SelfCleaning Condenser van de droger spoelt automatisch schoon tijdens het droogproces, waardoor de droger energiezuinig blijft.

Minpunten
  • De wasmachine heeft geen powerSpeed 59' om een halve belading binnen één uur schoon te maken. De wasdroger heeft geen intelligentDry technologie om het droogprogramma aan te passen op het wasprogramma.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing + Siemens WQ45G270N

Om te bekijken of je de Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing + Siemens WQ45G270N tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Siemens WG44G2F7NL intelligentDosing + Siemens WQ45G270N wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals