1. Siemens WG44G2Z5NL

Siemens WG44G2Z5NL Black Friday deal

5/5

Siemens WG44G2Z5NL nodig? Check snel of je deze Siemens WG44G2Z5NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Siemens WG44G2Z5NL.

Specificaties Siemens WG44G2Z5NL

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WG44G2Z5NL

Omschrijving van de Siemens WG44G2Z5NL

Met de Siemens WG44G2Z5NL (iQ500) wasmachine hoef je je geen zorgen meer te maken over strijken. Dankzij het slimme smartFinish programma worden tot wel 50% van de kreukels uit je droge was verwijderd. Dit betekent dat je favoriete overhemd in slechts 20 minuten gestoomd kan worden en klaar is om gedragen te worden voor je afspraak. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook strijkwerk. Deze wasmachine heeft een ruime trommel met een vulgewicht van 9 kilogram, waardoor je een grote hoeveelheid wasgoed kunt wassen. Hierdoor kun je de was van de hele week of een hele lading beddengoed in één keer in de trommel doen, wat tijd en energie bespaart. Daarnaast past de iSensoric technologie het water- en energieverbruik automatisch aan op iedere lading, zodat je alleen gebruikt wat nodig is. Met de varioSpeed functie kun je het katoenprogramma verkorten, waardoor je tot 65% sneller kunt wassen met hetzelfde resultaat. Dit is ideaal als je snel een kleine was wilt draaien. Kortom, de Siemens WG44G2Z5NL (iQ500) wasmachine is een slimme en efficiënte keuze voor het verzorgen van al je wasbehoeften.

Pluspunten
  • Dankzij de smartFinish stoomfunctie ben je sneller klaar met strijken, aangezien het kreukels vermindert. Met varioSpeed was je tot 60% sneller met hetzelfde wasresultaat. Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn.

Minpunten
  • Beschikt niet over intelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. Heeft geen powerSpeed 59' om een halve belading binnen één uur schoon te wassen. Beschik niet over intelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. Heb geen powerSpeed 59' om een halve belading binnen één uur schoon te wassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Siemens WG44G2Z5NL

Om te bekijken of je de Siemens WG44G2Z5NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Siemens WG44G2Z5NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals