1. Siemens WG56B205NL

Siemens WG56B205NL Black Friday deal

5/5

Siemens WG56B205NL nodig? Check snel of je deze Siemens WG56B205NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Siemens WG56B205NL.

Specificaties Siemens WG56B205NL

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WG56B205NL

Omschrijving van de Siemens WG56B205NL

De Siemens WG56B205NL is een wasmachine met een capaciteit van 10 kilogram, waardoor je grote hoeveelheden wasgoed in één keer kunt wassen. Met behulp van de handige Home Connect app kun je de wasmachine bedienen met je smartphone. Hierdoor kun je gemakkelijk een programma selecteren, zoals bijvoorbeeld powerSpeed 59', waarmee je binnen één uur een halve trommel schone was kunt hebben. Dankzij de melding op je telefoon wanneer de was klaar is, hoef je nooit meer te haasten en ben je altijd op tijd klaar met wassen, zelfs als je naar de sportschool wilt. Naast het bieden van gemak, is de Siemens WG56B205NL ook ontworpen om het strijkwerk te verminderen. Met de smartFinish functie kun je 5 overhemden stomen, waardoor de kreukels worden verminderd. Hierdoor kun je sneller klaar zijn met strijken en meer tijd besteden aan andere activiteiten. Bovendien is deze wasmachine energiezuinig, met een energieklasse A. Hierdoor bespaar je tot wel € 290,- op je energiekosten gedurende de levensduur van de machine. Met de Siemens WG56B205NL kun je dus niet alleen efficiënt en gemakkelijk wassen, maar ook geld besparen en tijd besparen op het strijkwerk.

Pluspunten
  • Met de Home Connect-app bedien je jouw wasmachine waar en wanneer je maar wilt met je smartphone. Met het snelprogramma powerSpeed 59' was je een halve belading binnen 59 minuten schoon. Dankzij de smartFinish stoomfunctie, die kreukels vermindert, ben je sneller klaar met strijken.

Minpunten
  • Heeft geen intelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. De stoomfunctie is niet geschikt om muffe was op te frissen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Siemens WG56B205NL

Om te bekijken of je de Siemens WG56B205NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Siemens WG56B205NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals