Siemens WG56B2A7NL intelligentDosing Black Friday deal

5/5

Siemens WG56B2A7NL intelligentDosing nodig? Check snel of je deze Siemens WG56B2A7NL intelligentDosing voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Siemens WG56B2A7NL intelligentDosing.

Specificaties Siemens WG56B2A7NL intelligentDosing

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WG56B2A7NL

Omschrijving van de Siemens WG56B2A7NL intelligentDosing

De Siemens WG56B2A7NL intelligentDosing is een revolutionaire wasmachine die een grote hoeveelheid beddengoed in één keer kan wassen en automatisch je wasmiddel doseert. Hierdoor bespaar je niet alleen water en energie, maar blijft je wasgoed ook langer mooi. Met een indrukwekkend vulgewicht van 10 kilogram kun je de was van een hele week in één keer doen, maar ook kleine wasjes worden zuinig gedraaid. Dankzij het snelprogramma powerSpeed 59' kun je zelfs wanneer je haast hebt een halfvolle trommel binnen één uur wassen. Maar dat is niet alles! Met de smartFinish functie hoef je je geen zorgen meer te maken over strijken. De stoomfunctie vermindert namelijk de helft van alle kreukels in je overhemden, waardoor je aanzienlijk minder tijd aan strijken hoeft te besteden. En als kers op de taart kun je de wasmachine van de iQ700 serie op afstand bedienen met HomeConnect. Je ontvangt zelfs automatisch een melding via de app wanneer je was schoon is. Met de Siemens WG56B2A7NL intelligentDosing wordt wassen niet alleen een efficiëntere taak, maar ook een stuk gemakkelijker en leuker. Ervaar de voordelen van deze geavanceerde wasmachine en geniet van schone en frisse was zonder gedoe.

Pluspunten
  • Je was blijft langer mooi doordat intelligentDosing automatisch je wasmiddel en wasverzachter doseert. Met het snelprogramma powerSpeed 59' was je een halve belading schoon binnen 59 minuten. Dankzij de smartFinish stoomfunctie verminder je kreukels en ben je sneller klaar met strijken.

Minpunten
  • De stoomfunctie is niet geschikt voor het opfrissen van muffe was.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Siemens WG56B2A7NL intelligentDosing

Om te bekijken of je de Siemens WG56B2A7NL intelligentDosing tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Siemens WG56B2A7NL intelligentDosing wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals