Siemens WM14N076NL Black Friday deal

5/5

Siemens WM14N076NL nodig? Check snel of je deze Siemens WM14N076NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Siemens WM14N076NL.

Specificaties Siemens WM14N076NL

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WM14N076NL

Omschrijving van de Siemens WM14N076NL

De Siemens WM14N076NL is een ideale wasmachine voor alleenstaanden met een vulgewicht van 7 kilogram. Dankzij de geavanceerde iSensoric sensoren bespaar je energiekosten, omdat het verbruik wordt aangepast aan de hoeveelheid was en de mate van vuilheid. Deze wasmachine heeft energieklasse B, wat betekent dat je op een energiezuinige manier je kleding schoonmaakt. Naast de energiebesparende functies biedt de Siemens WM14N076NL ook de mogelijkheid om extra snel te wassen. Met slechts een druk op het display kun je de varioSpeed functie inschakelen, waarmee je tot wel 60% sneller wast. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook water en energie. Voor mensen met allergieën is deze wasmachine ook zeer geschikt. Met het speciale 'hygiëne' programma was je je kleding op 60 graden Celsius, waardoor je meer bacteriën doodt. Dit is perfect voor het wassen van handdoeken en ondergoed. Bovendien kun je dankzij de verschillende wasprogramma's je zijden blouses en wollen truien veilig op een lagere temperatuur wassen. Met de Siemens WM14N076NL geniet je van een efficiënte en energiezuinige waservaring, terwijl je kleding altijd fris en schoon blijft.

Pluspunten
  • Je wast met varioSpeed tot wel 60% sneller met dezelfde wasresultaten. De iSensoric sensoren passen het water- en energieverbruik aan op basis van hoe vuil je was is. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse B.

Minpunten
  • Het heeft geen intelligentDosing-functie om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren. Het heeft geen powerSpeed 59' om een halve belading binnen één uur schoon te wassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Siemens WM14N076NL

Om te bekijken of je de Siemens WM14N076NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Siemens WM14N076NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals