Siemens WM14N277NL Black Friday deal

5/5

Siemens WM14N277NL nodig? Check snel of je deze Siemens WM14N277NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Siemens WM14N277NL.

Specificaties Siemens WM14N277NL

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WM14N277NL

Omschrijving van de Siemens WM14N277NL

Met de Siemens WM14N277NL (iQ300) wasmachine kun je zowel kleine als grote ladingen wasgoed wassen. Met een vulgewicht van 8 kilogram kun je niet alleen je normale wasgoed wassen, maar ook het beddengoed van 2 of 3 personen in één keer. De wasmachine past automatisch de tijd en het verbruik aan op de lading, zelfs als je alleen een paar shirts wast. Dit zorgt voor energiebesparing. Wil je tijd besparen, maar wel een grote lading wassen? Dan kun je gebruik maken van de varioSpeed functie. Met deze functie kun je het wasprogramma tot wel 60% verkorten, zonder dat je concessies hoeft te doen aan het wasresultaat. Zo kun je snel genieten van een schone outfit voordat je boodschappen gaat doen. Daarnaast heeft de Siemens WM14N277NL wasmachine nog vele andere handige functies, zoals een startuitstel optie, een kinderbeveiliging en een ecoPerfect functie. Met de startuitstel optie kun je het wasprogramma alvast instellen, zodat de wasmachine op een later moment automatisch begint. De kinderbeveiliging zorgt ervoor dat nieuwsgierige kinderhandjes de instellingen niet kunnen veranderen. De ecoPerfect functie zorgt ervoor dat je energie kunt besparen zonder dat dit ten koste gaat van de wasprestaties. Kortom, de Siemens WM14N277NL is een veelzijdige en energiezuinige wasmachine die perfect is voor zowel kleine als grote huishoudens.

Pluspunten
  • Dankzij de smartFinish stoomfunctie, die kreukels vermindert, ben je sneller klaar met strijken. Met varioSpeed was je tot 60% sneller met hetzelfde wasresultaat. Het anti-vlekkensysteem verwijdert de meest voorkomende vlekken, zoals olie en rode wijn.

Minpunten
  • De powerSpeed 59' heeft niet genoeg kracht om een halve belading binnen één uur schoon te wassen. Het beschikt niet over intelligentDosing om je wasmiddel en wasverzachter automatisch te doseren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Siemens WM14N277NL

Om te bekijken of je de Siemens WM14N277NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Siemens WM14N277NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals