1. Siemens WM14UP72NL intelligentDosing

Siemens WM14UP72NL intelligentDosing Black Friday deal

5/5

Siemens WM14UP72NL intelligentDosing nodig? Check snel of je deze Siemens WM14UP72NL intelligentDosing voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Siemens WM14UP72NL intelligentDosing.

Specificaties Siemens WM14UP72NL intelligentDosing

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WM14UP72NL

Omschrijving van de Siemens WM14UP72NL intelligentDosing

De Siemens WM14UP72NL is de perfecte wasmachine om jouw favoriete kledingstukken langer mooi te houden. Met het intelligente doseersysteem, intelligentDosing, doseert deze wasmachine automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter, zodat je nooit te veel of te weinig gebruikt. Daarnaast meet de iSensoric technologie de vuilgraad van je wasgoed en past het programma hierop aan, waardoor zelfs je spijkerbroeken en T-shirts langer mooi blijven. Met een vulgewicht van maar liefst 9 kilogram is deze wasmachine perfect geschikt voor het wassen van grote ladingen handdoeken of beddengoed. En als je snel je feestoutfit wilt wassen, dan is de varioSpeed functie ideaal. Hiermee is de wasmachine maar liefst 60% sneller dan bij een normaal programma, zodat je 's avonds nog stralend je kleren kunt aantrekken. En het beste van alles is dat de Siemens WM14UP72NL tijdens het centrifugeren geen harde geluiden maakt, waardoor je hem zelfs 's avonds gerust kunt aanzetten zonder dat het storend is. Deze wasmachine combineert innovatieve technologie met gebruiksgemak en zorgt ervoor dat je kleding langer mooi blijft. Met de Siemens WM14UP72NL heb je de perfecte partner voor al je wasbehoeften.

Pluspunten
  • Je was blijft langer mooi doordat intelligentDosing automatisch je wasmiddel en wasverzachter doseert. De iSensoric sensoren meten de mate van vuilheid van je was en passen het water- en energieverbruik hierop aan. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Je gebruikt geen app om de wasmachine te bedienen. Het heeft geen stoomfunctie om het strijkwerk te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Siemens WM14UP72NL intelligentDosing

Om te bekijken of je de Siemens WM14UP72NL intelligentDosing tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Siemens WM14UP72NL intelligentDosing wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals