1. Siemens WM14UP72NL intelligentDosing + Siemens WT7U4600NL Se

Siemens WM14UP72NL intelligentDosing + Siemens WT7U4600NL Se Black Friday deal

5/5

Siemens WM14UP72NL intelligentDosing + Siemens WT7U4600NL Se nodig? Check snel of je deze Siemens WM14UP72NL intelligentDosing + Siemens WT7U4600NL Se voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Siemens WM14UP72NL intelligentDosing + Siemens WT7U4600NL Se.

Specificaties Siemens WM14UP72NL intelligentDosing + Siemens WT7U4600NL Se

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WT7U4600NL

Omschrijving van de Siemens WM14UP72NL intelligentDosing + Siemens WT7U4600NL Se

Met de Siemens WM14UP72NL intelligentDosing + Siemens WT7U4600NL SelfCleaning wasmachine en wasdroger set kun je je kleding op een zeer energiezuinige manier wassen en drogen. Dankzij de intelligentDosing automatische wasmiddeldosering hoef je nooit meer te veel wasmiddel te gebruiken. Deze geavanceerde functie berekent precies de juiste hoeveelheid wasmiddel die nodig is voor je wasgoed en past dit automatisch aan. Dit zorgt ervoor dat je kleding langer mooi blijft en je geld bespaart op wasmiddel. Deze wasmachine heeft een vulgewicht van 9 kilogram, waardoor je grote ladingen wasgoed in één keer kunt wassen. Maar ook als je alleen een kleine hoeveelheid was hebt, past de automaat het verbruik aan. Zo hoef je je geen zorgen te maken over verspilling van water en energie. Bovendien is deze set voorzien van de SelfCleaning functie, waardoor het onderhoud van de machine een fluitje van een cent is. Het verwijdert automatisch vuil en kalkaanslag, waardoor je wasmachine en wasdroger altijd perfect schoon blijven en optimaal blijven presteren. Met de Siemens WM14UP72NL intelligentDosing + Siemens WT7U4600NL SelfCleaning wasmachine en wasdroger set haal je een duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing in huis voor al je wasbehoeften.

Pluspunten
  • Met de functie voor automatische dosering van wasmiddel en een zelfreinigende condensor, was en droog je op de meest energiezuinige manier mogelijk. De iSensoric sensoren van de wasmachine meten de vuilgraad van je wasgoed en passen het water- en energieverbruik hierop aan. De droger behoort tot de snelheidsklasse 'snel' met een maximale droogtijd van 148 minuten, waardoor je relatief snel kunt drogen.

Minpunten
  • Je bedient de wasmachine niet met behulp van een app. De wasdroger heeft geen stoomfunctie om het strijkwerk te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Siemens WM14UP72NL intelligentDosing + Siemens WT7U4600NL Se

Om te bekijken of je de Siemens WM14UP72NL intelligentDosing + Siemens WT7U4600NL Se tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Siemens WM14UP72NL intelligentDosing + Siemens WT7U4600NL Se wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals