Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing Black Friday deal

5/5

Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing nodig? Check snel of je deze Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing.

Specificaties Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WM14VEH7NL

Omschrijving van de Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing

De Siemens WM14VEH7NL is een innovatieve en energiezuinige wasmachine die perfect is voor zowel kleine wasbeurten als grote ladingen beddengoed. Met een ruim vulgewicht van 9 kilogram heb je voldoende ruimte om al je kleding en beddengoed in één keer te wassen. Het lage geluidsniveau van slechts 69 decibel zorgt ervoor dat je de wasmachine gerust vlakbij je slaapkamer kunt plaatsen zonder gestoord te worden. Een van de meest opvallende kenmerken van de Siemens WM14VEH7NL is het intelligentDosing systeem. Dit systeem doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter voor elke wasbeurt. Hierdoor gebruik je nooit te veel of te weinig zeep en blijft je favoriete outfit langer mooi. Bovendien bespaar je hiermee ook op de kosten van wasmiddel. Om snel te wassen, kun je gebruik maken van het PowerSpeed programma. Met dit programma kun je een halfvolle trommel wasgoed in slechts 59 minuten wassen. Ideaal voor wanneer je snel schone kleding nodig hebt. Daarnaast kun je de wasmachine ook op afstand bedienen met je telefoon via de handige Home Connect app. Met de iSensoric sensor meet de machine automatisch hoe vol de trommel is en past daar het water- en energieverbruik op aan. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook energie en water. Kortom, de Siemens WM14VEH7NL is de perfecte wasmachine voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, efficiëntie en gebruiksg.

Pluspunten
  • Je was blijft langer mooi doordat intelligentDosing automatisch je wasmiddel en wasverzachter doseert. Met de Home Connect app bedien je jouw wasmachine waar en wanneer je maar wilt met je smartphone. Met het snelprogramma powerSpeed 59' was je een halve belading binnen 59 minuten schoon.

Minpunten
  • Heeft geen stoomfunctie om kreukels in jouw wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing

Om te bekijken of je de Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Siemens WM14VEH7NL intelligentDosing wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals