Siemens WM14VM75NL Black Friday deal

5/5

Siemens WM14VM75NL nodig? Check snel of je deze Siemens WM14VM75NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Siemens WM14VM75NL.

Specificaties Siemens WM14VM75NL

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WM14VM75NL

Omschrijving van de Siemens WM14VM75NL

Met de Siemens WM14VM75NL wasmachine wordt het wassen van je kleding een fluitje van een cent. Met het powerSpeed 59' programma kun je binnen 59 minuten een halve trommel schoonwassen. Ideaal wanneer je snel je sportkleding of feestoutfit wilt wassen. De iSensoric technologie zorgt ervoor dat de vuilgraad in je wasgoed wordt gemeten en het programma hier automatisch op wordt aangepast. Zo ben je altijd verzekerd van een optimaal wasresultaat. Bovendien kun je de trommel gemakkelijk vullen met een flinke lading beddengoed of handdoeken. Maar dat is nog niet alles. Deze wasmachine is ook nog eens energiezuinig. De sensoren passen het water- en energieverbruik aan op de hoeveelheid wasgoed, waardoor je energie bespaart en je favoriete kledingstukken langer meegaan. En dankzij het relatief lage geluidsniveau hoef je je geen zorgen te maken over harde geluiden tijdens het thuiswerken of je nachtrust. Met de Siemens WM14VM75NL wordt wassen een stuk makkelijker én comfortabeler.

Pluspunten
  • De iSensoric sensoren meten de vuilheid van je was en passen het water- en energieverbruik hierop aan. Met het powerSpeed 59'-snelprogramma wast u een halve belading binnen 59 minuten schoon. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Heeft geen intelligentDosing om automatisch wasmiddel en wasverzachter te doseren. Heeft geen stoomfunctie om strijkwerk te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Siemens WM14VM75NL

Om te bekijken of je de Siemens WM14VM75NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Siemens WM14VM75NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals