1. black friday
  2. Siemens WM16XK75NL intelligentDosing

Siemens WM16XK75NL intelligentDosing Black Friday deal

5/5

Siemens WM16XK75NL intelligentDosing nodig? Check snel of je deze Siemens WM16XK75NL intelligentDosing voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Siemens WM16XK75NL intelligentDosing.

Specificaties Siemens WM16XK75NL intelligentDosing

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WM16XK75NL

Omschrijving van de Siemens WM16XK75NL intelligentDosing

De Siemens WM16XK75NL intelligentDosing doseert je wasmiddel en wasverzachter automatisch, waardoor je wasgoed langer mooi blijft. Met een ruime vulcapaciteit van 10 kilogram heb je genoeg ruimte voor al je beddengoed en opgespaarde was. Je kunt nu alles in één keer wassen! De kledingbeschermende trommel zorgt ervoor dat je kleding minder snel slijt, waardoor je langer kunt genieten van je favoriete wollen trui. Met de powerSpeed 59'-functie kun je een halfvolle trommel binnen één uur schoonwassen. Ideaal voor wanneer je haast hebt en snel je favoriete outfit wilt dragen voor een feestje. En het beste van alles is dat je je was gerust kunt doen terwijl je thuis aan het werk bent, dankzij het lage geluidsniveau van slechts 72 decibel. Zo word je niet afgeleid tijdens je werk en kun je genieten van een frisse en schone was. Met de Siemens WM16XK75NL intelligentDosing wordt de was doen een stuk eenvoudiger en efficiënter. Geniet van de vele voordelen die deze wasmachine te bieden heeft en geef je kleding de verzorging die het verdient.

Pluspunten
  • Je was blijft langer mooi omdat intelligentDosing je wasmiddel en wasverzachter automatisch doseert. Met varioSpeed was je tot 60% sneller met hetzelfde wasresultaat. Een zeer energiezuinige wasmachine met energieklasse B.

Minpunten
  • Heeft geen stoomfunctie om het strijkwerk te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Siemens WM16XK75NL intelligentDosing

Om te bekijken of je de Siemens WM16XK75NL intelligentDosing tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Siemens WM16XK75NL intelligentDosing wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.