Siemens WN34A100EU - 8/5 kg Black Friday deal

5/5

Siemens WN34A100EU - 8/5 kg nodig? Check snel of je deze Siemens WN34A100EU - 8/5 kg voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Siemens WN34A100EU - 8/5 kg.

Specificaties Siemens WN34A100EU - 8/5 kg

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WN34A100EU

Omschrijving van de Siemens WN34A100EU - 8/5 kg

De Siemens WN34A100EU was-droogcombinatie is een geweldige toevoeging aan jouw huishouden. Met maar liefst 14 programma's, waaronder speciale programma's voor overhemden, wol en delicate was, zorgt deze machine ervoor dat al jouw kleding perfect wordt gereinigd. Of je nu een kleine of grotere was hebt, deze automaat met een wascapaciteit van 8 kilogram is geschikt voor zowel 1 als 2 personen. De ruime trommel biedt voldoende plaats om 8 kilogram wasgoed te wassen en zodra de kleding schoon is, kan je tot 5 kilogram drogen. Voor een extra hygiënisch resultaat, kies je het speciale hygiëne programma voor beddengoed en handdoeken. Dit programma doodt bacteriën op 60°C, zodat je 's avonds heerlijk kunt genieten van frisse lakens. Als je weinig tijd hebt, komt het non-stop programma goed van pas. Hiermee kan je een kleine belading, zoals een broek en trui, binnen één uur wassen en drogen. Dankzij de iSensoric sensoren past de machine het programma automatisch aan op basis van de hoeveelheid was. Dit zorgt ervoor dat je nooit langer wast dan nodig en energie bespaart. Met de Siemens WN34A100EU was-droogcombinatie ben je verzekerd van schone en frisse kleding, zonder gedoe.

Pluspunten
  • Het AutoDry systeem zorgt ervoor dat je wasgoed niet krimpt, dankzij de vochtigheidssensoren. Met Wash&Dry 60' kun je een aantal kledingstukken in één uur wassen en drogen. Met een bodemsensor, slangbeveiliging en overloopbeveiliging ben je goed beschermd tegen waterschade.

Minpunten
  • Met een droogcapaciteit van maximaal 5 kilogram droog je in één keer minder natte was.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Siemens WN34A100EU - 8/5 kg

Om te bekijken of je de Siemens WN34A100EU - 8/5 kg tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Siemens WN34A100EU - 8/5 kg wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals