1. black friday
  2. Siemens WN44A120NL - 9/6 kg

Siemens WN44A120NL - 9/6 kg Black Friday deal

5/5

Siemens WN44A120NL - 9/6 kg nodig? Check snel of je deze Siemens WN44A120NL - 9/6 kg voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Siemens WN44A120NL - 9/6 kg.

Specificaties Siemens WN44A120NL - 9/6 kg

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WN44A120NL

Omschrijving van de Siemens WN44A120NL - 9/6 kg

De Siemens WN44A120NL was-droogcombinatie is de ideale oplossing voor het wassen en drogen van grote hoeveelheden wasgoed. Met een wascapaciteit van 9 kilogram en een droogcapaciteit van 6 kilogram, kun je met gemak grote ladingen was in één keer doen. Met maar liefst 11 verschillende wasprogramma's heb je altijd de juiste instellingen voor elke soort was. Om het wassen nog sneller te laten verlopen, kun je gebruik maken van de varioSpeed optie. Hiermee kun je de wastijd verkorten zonder in te leveren op het wasresultaat. Zo kun je dus sneller genieten van heerlijk fris en schoon wasgoed. Daarnaast is er ook de Extra snel 15' optie, waarmee je specifieke kledingstukken snel kunt opfrissen. Na slechts 15 minuten hang je het wasgoed al aan de waslijn, klaar om weer te dragen. Voor de momenten waarop je echt haast hebt, is er het Wash & Dry 60' programma. Hiermee kun je jouw favoriete outfit in slechts één uur wassen én drogen. Zo hoef je nooit lang te wachten om je favoriete shirt en spijkerbroek weer aan te kunnen trekken. De Siemens WN44A120NL was-droogcombinatie is de perfecte combinatie van snelheid, gemak en efficiëntie, waardoor wassen en drogen een fluitje van een cent wordt.

Pluspunten
  • Het AutoDry systeem zorgt ervoor dat je wasgoed niet krimpt tijdens het drogen, dankzij vochtigheidssensoren. Je kunt meer wassen in één keer, dankzij de ruime trommel van 9 kilogram. Met een bodemsensor, slangbeveiliging en overloopbeveiliging ben je goed beschermd tegen waterschade.

Minpunten
  • Met een maximale droogcapaciteit van 6 kilogram kun je minder natte was in één keer drogen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Siemens WN44A120NL - 9/6 kg

Om te bekijken of je de Siemens WN44A120NL - 9/6 kg tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Siemens WN44A120NL - 9/6 kg wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.