Siemens WP31G272NL Black Friday deal

5/5

Siemens WP31G272NL nodig? Check snel of je deze Siemens WP31G272NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Siemens WP31G272NL.

Specificaties Siemens WP31G272NL

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WP31G272NL

Omschrijving van de Siemens WP31G272NL

De Siemens WP31G272NL is een krachtige condensdroger die perfect is voor het drogen van grote hoeveelheden wasgoed. Met een capaciteit van 8 kilogram kan deze droger een volle trommel binnen slechts 150 minuten drogen. Dit betekent dat je wasgoed binnen 2,5 uur weer klaar is om opgevouwen en opgeborgen te worden. Deze condensdroger biedt een scala aan programma's, zodat je altijd de juiste instellingen hebt voor verschillende soorten kledingstukken. Of je nu dekens, handdoeken, wol of lingerie wilt drogen, er is altijd een programma dat aan jouw behoeften voldoet. En als je echt haast hebt, is er zelfs een extra snel programma van slechts 40 minuten beschikbaar. Dit is ideaal als je snel wat kledingstukken wilt drogen en je wasmand niet helemaal vol is. Daarnaast is er ook een handige 'halve belading' knop, waarmee je energie bespaart wanneer je minder wasgoed hebt. Het hygiëne programma van deze droger is perfect voor mensen met een gevoelige huid of allergieën. Door op een hogere temperatuur te drogen, worden alle bacteriën en allergenen gedood. Dit is vooral handig als je last hebt van allergieën voor bijvoorbeeld dierenharen of pollen. En dankzij de meegeleverde condensafvoerslang wordt het vocht automatisch afgevoerd, waardoor je geen gedoe hebt met het legen van een waterreservoir. Al met al is de Siemens WP31G272NL een betrouwbare en efficiënte cond.

Pluspunten
  • Het iSensoric systeem zorgt ervoor dat je wasgoed niet krimpt door middel van warmte- en vochtigheidssensoren. Met een maximale droogtijd van 150 minuten behoort het tot de snelheidsklasse 'snel', waardoor je relatief snel kunt drogen. Dankzij de ruime trommelinhoud van 8 kilogram kun je in één keer meer wasgoed drogen.

Minpunten
  • Een droger met energieklasse B is veel minder zuinig dan een warmtepompdroger. Je moet de condensor handmatig schoonmaken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Siemens WP31G272NL

Om te bekijken of je de Siemens WP31G272NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Siemens WP31G272NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals