1. black friday
  2. Siemens WQ33G2D1NL

Siemens WQ33G2D1NL Black Friday deal

5/5

Siemens WQ33G2D1NL nodig? Check snel of je deze Siemens WQ33G2D1NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Siemens WQ33G2D1NL.

Specificaties Siemens WQ33G2D1NL

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WQ33G2D1NL

Omschrijving van de Siemens WQ33G2D1NL

Met de Siemens WQ33G2D1NL warmtepompdroger kun je je wasgoed op een zeer energiezuinige manier drogen. Dankzij de energieklasse A+++ verbruik je weinig energie, wat kan resulteren in een besparing van wel € 154,- per jaar op je energierekening. Deze droger heeft een vulgewicht van 8 kilogram, waardoor je niet alleen je dagelijkse was kunt drogen, maar ook ladingen beddengoed voor 2 of 3 personen. Naast de standaard katoen- en Eco-programma's biedt de Siemens WQ33G2D1NL ook verschillende specifieke droogprogramma's. Dit omvat onder andere programma's voor outdoor kleding, bedlinnen, lingerie en handdoeken. Als je last hebt van een gevoelige huid, is het Hygiëneprogramma ideaal om je kleding te drogen. En als je snel je favoriete overhemden droog wilt hebben, kun je kiezen voor het extra snelle 40' programma. Zo kun je je outfit na slechts 40 minuten drogen aantrekken voor je etentje. Met de Siemens WQ33G2D1NL warmtepompdroger kun je niet alleen energie besparen, maar ook genieten van de vele droogprogramma's die aan al je behoeften voldoen. Het is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een efficiënte en veelzijdige droger.

Pluspunten
  • Het iSensoric-systeem zorgt ervoor dat je wasgoed niet krimpt door middel van warmte- en vochtigheidssensoren. Met een bouwkwaliteit van topklasse gaat de wasdroger langer mee dan een droger met basis- of middenklasse bouwkwaliteit. Je kunt ook je wasdroger aansluiten op de waterafvoer, waardoor je het condensreservoir nooit meer hoeft leeg te maken.

Minpunten
  • Het heeft geen zelfreinigende condensor die automatisch schoonspoelt tijdens het drogen. Het heeft geen smartFinish om de kreukels in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Siemens WQ33G2D1NL

Om te bekijken of je de Siemens WQ33G2D1NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Siemens WQ33G2D1NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.