1. Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning

Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning Black Friday deal

5/5

Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning nodig? Check snel of je deze Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning.

Specificaties Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WQ35G2D0NL

Omschrijving van de Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning

De Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning maakt het drogen van zowel kleine als grote hoeveelheden wasgoed zeer energiezuinig. Met een energieklasse A+++ bespaar je maar liefst € 154,- aan energiekosten per jaar. Deze warmtepompdroger biedt 14 verschillende droogprogramma's, waaronder programma's speciaal ontworpen voor katoen, wol en handdoeken. Dankzij het Extra Snel 40' programma droog je zelfs enkele kledingstukken binnen een uur, waardoor je favoriete outfit snel klaar is om aan te trekken. Voor mensen met allergieën is er het Hygiëneprogramma, dat ervoor zorgt dat je minder last hebt van jeuk op een gevoelige huid. Na het drogen spoelt de condensor zichzelf automatisch schoon, waardoor jij geen extra schoonmaakwerk hebt en de wasdroger altijd energiezuinig blijft werken. De Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning is niet alleen een efficiënte en betrouwbare keuze, maar ook een duurzame optie voor het drogen van je wasgoed.

Pluspunten
  • Dankzij de SelfCleaning Condenser is er minder onderhoud nodig en blijft de wasdroger energiezuinig. Het iSensoric systeem zorgt ervoor dat je wasgoed niet krimpt door middel van warmte- en vochtigheidssensoren. Met het Extra snel 40' programma kunt u een kleine hoeveelheid wasgoed in slechts 40 minuten drogen.

Minpunten
  • Het heeft geen IntelligentDry-technologie om uw droogprogramma af te stellen op uw wasprogramma. Het heeft geen smartFinish-functie om de kreukels in uw wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning

Om te bekijken of je de Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Siemens WQ35G2D0NL SelfCleaning wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals