Siemens WQ41G2M0FG Black Friday deal

5/5

Siemens WQ41G2M0FG nodig? Check snel of je deze Siemens WQ41G2M0FG voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Siemens WQ41G2M0FG.

Specificaties Siemens WQ41G2M0FG

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WQ41G2M0FG

Omschrijving van de Siemens WQ41G2M0FG

Met de Siemens WQ41G2M0FG warmtepomp droogkast heb je voldoende ruimte om grote hoeveelheden beddengoed te drogen, dankzij het vulgewicht van 9 kilogram. Je kunt al je beddengoed, handdoeken en sportkleding in één keer drogen, waardoor je waardevolle tijd bespaart. Deze droogkast heeft een energieklasse A++, waardoor je zeer energiezuinig kunt drogen en tot wel € 130,- per jaar kunt besparen op energiekosten. Bovendien bespaar je geld doordat je kleding langer meegaat. Dankzij de AutoDry sensoren wordt je kleding nooit te heet of te lang gedroogd, waardoor het langer mooi blijft en je favoriete outfit nog lang meegaat. Met het Super 40' programma kun je zelfs een aantal overhemden binnen 40 minuten drogen, zodat je er vanavond op je best uitziet voor je etentje. De Siemens WQ41G2M0FG warmtepomp droogkast biedt niet alleen ruimte en efficiëntie, maar ook gebruiksgemak. Het bedieningspaneel is eenvoudig te begrijpen en te gebruiken, waardoor je snel kunt beginnen met drogen. Je kunt ook de gewenste droogtegraad instellen, zodat je kleding precies zo droog wordt als jij wilt. De droogkast heeft verschillende handige functies, zoals een startuitsteloptie, waarmee je de droogcyclus kunt plannen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Da.

Pluspunten
  • Het AutoDry-systeem voorkomt dat je wasgoed krimpt door middel van warmte- en vochtigheidssensoren. Je kunt je wasdroger ook aansluiten op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft leeg te maken. Het droogt relatief stil, met een geluidsniveau van slechts 64 decibel.

Minpunten
  • Het heeft geen condensor die volledig zelfreinigend is en automatisch wordt schoongespoeld tijdens het drogen. Het heeft geen smartFinish-functie om de kreukels in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Siemens WQ41G2M0FG

Om te bekijken of je de Siemens WQ41G2M0FG tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Siemens WQ41G2M0FG wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals