1. black friday
  2. Siemens WQ45G270NL SelfCleaning

Siemens WQ45G270NL SelfCleaning Black Friday deal

5/5

Siemens WQ45G270NL SelfCleaning nodig? Check snel of je deze Siemens WQ45G270NL SelfCleaning voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Siemens WQ45G270NL SelfCleaning.

Specificaties Siemens WQ45G270NL SelfCleaning

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WQ45G270NL

Omschrijving van de Siemens WQ45G270NL SelfCleaning

Met de Siemens WQ45G270NL SelfCleaning kun je op een energiezuinige manier je was drogen. Deze warmtepompdroger heeft een energieklasse A++, wat betekent dat je tot wel € 1.300,- kunt besparen op je energiekosten gedurende de levensduur van het apparaat. Wat deze droger echt uniek maakt, is de zelfreinigende condensor. Na elke droogbeurt spoelt deze zichzelf automatisch schoon, waardoor de droger altijd energiezuinig blijft. Bovendien bespaart dit jou ook nog eens schoonmaakwerk. Met een trommelcapaciteit van 9 kilogram biedt deze droger voldoende ruimte voor grote ladingen kleding, zoals de hele week aan wasgoed of beddengoed van meerdere personen. Maar ook als je een kleine was wilt drogen, hoef je je geen zorgen te maken. Dankzij de vochtigheids- en beladingssensoren stopt het programma automatisch wanneer je was droog is. Zo verbruik je nooit meer energie dan nodig is. Met maar liefst 14 verschillende droogprogramma's is er altijd een programma dat perfect aansluit op jouw wasgoed. Kortom, met de Siemens WQ45G270NL SelfCleaning kun je efficiënt en energiezuinig je was drogen, terwijl je geniet van het gemak van zelfreiniging en de vele programma-opties.

Pluspunten
  • De SelfCleaning Condenser reinigt zichzelf automatisch tijdens het drogen, wat de wasdroger energiezuinig houdt. Het iSensoric systeem voorkomt krimp van het wasgoed door middel van warmte- en vochtigheidssensoren. Je kunt ook de wasdroger aansluiten op de waterafvoer, zodat je het condensreservoir nooit meer hoeft te legen.

Minpunten
  • Heeft geen IntelligentDry technologie om je droogprogramma aan te passen op je wasprogramma. Heeft geen SmartFinish stoomfunctie om kreukels in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Siemens WQ45G270NL SelfCleaning

Om te bekijken of je de Siemens WQ45G270NL SelfCleaning tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Siemens WQ45G270NL SelfCleaning wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.