1. black friday
  2. Siemens WT45H202NL

Siemens WT45H202NL Black Friday deal

5/5

Siemens WT45H202NL nodig? Check snel of je deze Siemens WT45H202NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Siemens WT45H202NL.

Specificaties Siemens WT45H202NL

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WT45H202NL

Omschrijving van de Siemens WT45H202NL

Met de Siemens WT45H202NL wasdroger hoef je je geen zorgen te maken over ruimtegebrek. Met een vulgewicht van 8 kilogram is er genoeg plek voor zowel kleine als grote droogbeurten. Je kunt bijvoorbeeld het beddengoed van 2 of 3 personen probleemloos drogen. Deze wasdroger beschikt over maar liefst 15 droogprogramma's, zodat je al je wasgoed optimaal kunt drogen. Kies bijvoorbeeld voor het katoenprogramma voor je favoriete shirts, of gebruik het wolprogramma om je wintertruien veilig te drogen. Met het Extra Snel 40' programma kun je zelfs je favoriete outfit binnen een uur drogen, zodat je op tijd klaar bent voor je avondje uit. Bovendien is deze warmtepompdroger energiezuinig met een energieklasse A++. Hierdoor bespaar je gemiddeld tot wel €130,- per jaar op je energierekening. Dankzij de iSensoric sensoren hoef je je ook geen zorgen te maken over te lang drogen. De automaat stopt het droogprogramma namelijk automatisch zodra de was klaar is. Met de Siemens WT45H202NL wasdroger geniet je van efficiënt, energiezuinig en zorgeloos drogen.

Pluspunten
  • Het iSensoric systeem zorgt ervoor dat je wasgoed niet krimpt met behulp van warmte- en vochtigheidssensoren. Met het programma Extra snel 40' droog je een kleine hoeveelheid wasgoed in slechts 40 minuten. De wasdroger gaat relatief lang mee dankzij de topklasse bouwkwaliteit.

Minpunten
  • Het heeft geen zelfreinigende condensor die automatisch schoonspoelt tijdens het drogen. Het heeft geen smartFinish om de kreukels in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Siemens WT45H202NL

Om te bekijken of je de Siemens WT45H202NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Siemens WT45H202NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.