1. black friday
  2. Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning

Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning Black Friday deal

5/5

Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning nodig? Check snel of je deze Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning.

Specificaties Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WT48XM75NL

Omschrijving van de Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning

Met de Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning wasdroger kun je moeiteloos grote hoeveelheden wasgoed drogen dankzij het ruime vulgewicht van 9 kilogram. Dit betekent dat je al je beddengoed, handdoeken of zelfs slaapkamergordijnen in één keer kunt drogen. Met de handige draaiknop kun je kiezen uit maar liefst 14 verschillende droogprogramma's. Of je nu katoen, handdoeken of lingerie wilt drogen, er is altijd een programma dat perfect bij jouw was past. Het Hygiëne programma is ideaal voor mensen met allergieën. Dit programma zorgt ervoor dat allergenen, zoals pollen, worden verminderd, waardoor je minder last hebt van allergische reacties. Als je niet thuis bent wanneer het droogprogramma is afgelopen, kun je van tevoren de antikreuk functie instellen voor 60' of 120'. Hiermee blijft de droger je kleding in beweging houden, zodat er geen kreukels ontstaan. Na het drogen spoelt de condensor zichzelf automatisch schoon, waardoor jij minder schoonmaakwerk hebt en de droger altijd energiezuinig blijft werken. Met de Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning wasdroger wordt het drogen van je was een eenvoudige en efficiënte klus. Say goodbye tegen kreukels en allergenen, en geniet van perfect gedroogd wasgoed, elke keer weer.

Pluspunten
  • Dankzij het intelligentCleaning System vereist de wasdroger minder onderhoud en blijft hij energiezuinig. Het iSensoric systeem zorgt ervoor, met behulp van warmte- en vochtigheidssensoren, dat je wasgoed niet krimpt. Met het Extra snel 40' programma kan je een kleine hoeveelheid wasgoed in slechts 40 minuten drogen.

Minpunten
  • Het heeft geen intelligente technologie om je droogprogramma aan te passen aan je wasprogramma. Het heeft geen slimme afwerking om de kreukels in je wasgoed te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning

Om te bekijken of je de Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Siemens WT48XM75NL IntelligentCleaning wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.