Siemens WT7U4600NL SelfCleaning Black Friday deal

5/5

Siemens WT7U4600NL SelfCleaning nodig? Check snel of je deze Siemens WT7U4600NL SelfCleaning voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Siemens WT7U4600NL SelfCleaning.

Specificaties Siemens WT7U4600NL SelfCleaning

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WT7U4600NL

Omschrijving van de Siemens WT7U4600NL SelfCleaning

De Siemens WT7U4600NL SelfCleaning is een innovatieve warmtepompdroger die perfect is voor huishoudens van 2 of 3 personen. Deze droger is niet alleen zeer energiezuinig, maar heeft ook een zelfreinigende condensor. Dit betekent dat je nooit meer handmatig de condensor hoeft schoon te maken. De droger spoelt de condensor namelijk automatisch schoon, waardoor je minder onderhoud hebt en je droger altijd energiezuinig en efficiënt blijft werken. Met de Siemens WT7U4600NL heb je de keuze uit verschillende droogprogramma's die perfect zijn afgestemd op verschillende soorten kledingstukken. Of je nu overhemden, handdoeken of dekens wilt drogen, deze droger heeft het juiste programma voor elke situatie. Dankzij de topklasse bouwkwaliteit is deze droger duurzaam en gaat hij jarenlang mee. Wat deze droger echt bijzonder maakt, is het minimale geluidsniveau van slechts 64 decibel. Hierdoor kun je de droger zonder enige overlast in de buurt van je slaapkamer of thuiswerkplek plaatsen. Daarnaast wordt de Siemens WT7U4600NL geleverd met een handige condensafvoerslang, waarmee je het apparaat gemakkelijk kunt aansluiten op de waterafvoer. Hierdoor hoef je de condensbak nooit meer handmatig te legen. Kortom, met de Siemens WT7U4600NL SelfCleaning haal je een energiezuinige, stille en gebruiksvriendelijke droger in huis die perfect is voor het drogen van al.

Pluspunten
  • De SelfCleaning Condenser reinigt automatisch tijdens het droogproces, waardoor de wasdroger energiezuinig blijft. Een zeer energiezuinige warmtepompdroger met energieklasse A+++. Met een maximale droogtijd van 148 minuten heeft hij de snelheidsklasse 'snel', zodat je relatief snel kunt drogen.

Minpunten
  • De droogtrommel heeft geen stoomfunctie om het strijkwerk te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Siemens WT7U4600NL SelfCleaning

Om te bekijken of je de Siemens WT7U4600NL SelfCleaning tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Siemens WT7U4600NL SelfCleaning wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals