Siemens WU14UT20NL Black Friday deal

5/5

Siemens WU14UT20NL nodig? Check snel of je deze Siemens WU14UT20NL voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Siemens WU14UT20NL.

Specificaties Siemens WU14UT20NL

Merk

Siemens

Fabrikantcode

WU14UT20NL

Omschrijving van de Siemens WU14UT20NL

De Siemens WU14UT20NL is een uiterst energiezuinige wasmachine met energieklasse A. Hiermee bespaar je gemiddeld tot wel € 290,- gedurende de levensduur van het apparaat. De ruime trommel heeft een capaciteit van 8 kilogram, waardoor zowel grote als kleine wasladingen gemakkelijk kunnen worden gewassen. Met het handige touchscreen kun je kiezen uit maar liefst 15 verschillende wasprogramma's. Voor al je sportkleding en wandelbroeken is er een speciaal outdoorprogramma beschikbaar. Wil je snel een blouse klaar hebben voor vanavond? Geen probleem! Met de varioSpeed functie kun je het wasprogramma verkorten. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over zeepresten in de wasmiddellade, want deze spoelt zichzelf automatisch schoon na elke wasbeurt. Met een geluidsniveau van slechts 72 decibel hoef je je ook geen zorgen te maken over harde geluiden. Je kunt de wasmachine dus gerust naast je thuiswerkplek of in je slaapkamer plaatsen. Met de Siemens WU14UT20NL haal je een energiezuinige en gebruiksvriendelijke wasmachine in huis. Dankzij de vele programma-opties en handige functies wordt het wassen van je kleding een stuk eenvoudiger. Geniet van schone en frisse was zonder al te veel gedoe.

Pluspunten
  • Je wast met varioSpeed tot 60% sneller met dezelfde wasresultaat. De iSensoric sensoren passen het water- en energieverbruik aan op de vuilheid van je was. Een zeer zuinige wasmachine met energieklasse A.

Minpunten
  • Het heeft geen stoomfunctie om het strijkwerk te verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Siemens WU14UT20NL

Om te bekijken of je de Siemens WU14UT20NL tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Siemens WU14UT20NL wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals