Simplehuman Butterfly Recycler 30 Liter Black Friday deal

5/5

Simplehuman Butterfly Recycler 30 Liter nodig? Check snel of je deze Simplehuman Butterfly Recycler 30 Liter voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Simplehuman Butterfly Recycler 30 Liter.

Specificaties Simplehuman Butterfly Recycler 30 Liter

Merk

Simplehuman

Fabrikantcode

CW1824

Omschrijving van de Simplehuman Butterfly Recycler 30 Liter

De Simplehuman Butterfly Recycler 30 Liter is een innovatieve afvalbak die opent vanuit het midden, waardoor hij minder ruimte inneemt in de hoogte. Met deze handige functie kun je gemakkelijk een afvalzak verwisselen, omdat de kunststof binnenemmer stevig vastzit in de buitenemmer. Met een eenvoudig pedaalmechanisme kun je de prullenbak openen en de deksel gemakkelijk vastzetten, zodat hij open blijft staan terwijl je je afval weggooit. En het beste van alles is dat de deksel geruisloos sluit dankzij de motion control technologie, dus geen harde klappen meer! Om ervoor te zorgen dat de afvalbak perfect tegen de muur kan worden geplaatst, zijn de scharnieren aan de binnenkant van de bak geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de prullenbak minder ruimte in beslag neemt en je optimaal gebruik kunt maken van je beschikbare ruimte. En om ervoor te zorgen dat je altijd de juiste maat vuilniszak hebt, raden we aan om de Simplehuman afvalzak met code H te gebruiken. Met zijn ruime capaciteit van 30 liter is deze afvalbak perfect voor gebruik in de keuken, kantoor of zelfs in de badkamer. Met de Simplehuman Butterfly Recycler 30 Liter wordt afval weggooien een stuk handiger en esthetischer dan ooit tevoren!

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 30 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen. Door de fingerprintproof coating heb je geen last van vingerafdrukken. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • De prullenbak heeft slechts één binnenemmer, waardoor afval niet wordt gescheiden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Simplehuman Butterfly Recycler 30 Liter

Om te bekijken of je de Simplehuman Butterfly Recycler 30 Liter tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Simplehuman Butterfly Recycler 30 Liter wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals