1. black friday
  2. Simplehuman Butterfly Recycler 45 Liter

Simplehuman Butterfly Recycler 45 Liter Black Friday deal

5/5

Simplehuman Butterfly Recycler 45 Liter nodig? Check snel of je deze Simplehuman Butterfly Recycler 45 Liter voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Simplehuman Butterfly Recycler 45 Liter.

Specificaties Simplehuman Butterfly Recycler 45 Liter

Merk

Simplehuman

Fabrikantcode

CW1897

Omschrijving van de Simplehuman Butterfly Recycler 45 Liter

De Simplehuman Butterfly Recycler 45 Liter is de perfecte pedaalemmer voor grotere huishoudens. Met een capaciteit van 45 liter biedt deze prullenbak voldoende ruimte voor al je afval. Het slanke en ruimtebesparende ontwerp zorgt ervoor dat deze pedaalemmer een stijlvolle toevoeging is aan je keuken. Wat deze recycler echt uniek maakt, is het dubbele dekselsysteem. Hierdoor kun je de opening van de prullenbak vastzetten wanneer je veel afval hebt om weg te gooien. En dankzij de silent close technologie van Simplehuman sluiten de deksels zachtjes en geruisloos wanneer je klaar bent. Het deksel opent vanaf het midden, waardoor je ook nog eens ruimte bespaart in de hoogte. Bovendien is de Simplehuman Butterfly Recycler zeer praktisch in gebruik. De scharnieren bevinden zich aan de binnenkant, waardoor er geen open ruimte ontstaat tussen de prullenbak en de muur. Het vervangen van de afvalzak is ook een fluitje van een cent, omdat de kunststof binnenemmer gedeeltelijk kan worden verwijderd. Daarnaast is de prullenbak voorzien van een speciale coating die vingerafdrukken voorkomt, en het rubber aan de onderzijde zorgt ervoor dat de afvalemmer stevig op zijn plek blijft staan. Met de Simplehuman Butterfly Recycler 45 Liter haal je niet alleen een praktische en stijlvolle pedaalemmer in huis, maar ook een duurzaam en gebruiksvriendelijk product.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 45 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Dankzij de fingerprintproof coating heb je geen last van vingerafdrukken. Door de rechthoekige vorm kan de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur geplaatst worden.

Minpunten
  • De prullenbak heeft slechts één binnenemmer, waardoor afval niet gescheiden wordt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Simplehuman Butterfly Recycler 45 Liter

Om te bekijken of je de Simplehuman Butterfly Recycler 45 Liter tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Simplehuman Butterfly Recycler 45 Liter wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.