1. black friday
  2. Simplehuman Compostbakje 4 Liter

Simplehuman Compostbakje 4 Liter Black Friday deal

5/5

Simplehuman Compostbakje 4 Liter nodig? Check snel of je deze Simplehuman Compostbakje 4 Liter voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Simplehuman Compostbakje 4 Liter.

Specificaties Simplehuman Compostbakje 4 Liter

Merk

Simplehuman

Fabrikantcode

CW1645

Omschrijving van de Simplehuman Compostbakje 4 Liter

Het Simplehuman Compostbakje 4 Liter is de perfecte aanvulling op jouw keuken. Met dit compostbakje bespaar je niet alleen ruimte op je keukenblad, maar draag je ook bij aan een duurzamere levensstijl. Het bakje kan eenvoudig worden bevestigd aan jouw Simplehuman prullenbak, maar kan ook los op het aanrecht worden gebruikt. Het compostbakje is voorzien van een soft-sealdeksel dat vieze geurtjes tegenhoudt en ongedierte, zoals fruitvliegjes, buiten de deur houdt. Zo blijft jouw keuken altijd fris en vrij van nare luchtjes. Bovendien is de prullenbak gemaakt van speciaal roestvrijstaal Agion materiaal, waardoor vingerafdrukken geen kans krijgen en je altijd een stralend schoon bakje hebt. Het gebruiksgemak staat bij dit compostbakje voorop. De binnenemmer is uitneembaar, waardoor je het bakje eenvoudig kunt schoonmaken en de afvalzak snel kunt vervangen. Voor een perfecte pasvorm kun je gebruik maken van de Simplehuman vuilniszak met code Z. Zo ben je verzekerd van een optimaal gebruik van jouw compostbakje. Kies voor duurzaamheid en gemak met het Simplehuman Compostbakje 4 Liter!

Pluspunten
  • Met de magnetische bevestigingsclip kun je het compostbakje eenvoudig aan een Simplehuman prullenbak bevestigen. Een metalen prullenbak verkleurt niet en gaat langer mee dan een plastic prullenbak. Dankzij de fingerprintproof coating heb je geen last van vingerafdrukken.

Minpunten
  • Een metalen afvalbak is vatbaar voor deuken en krassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Simplehuman Compostbakje 4 Liter

Om te bekijken of je de Simplehuman Compostbakje 4 Liter tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Simplehuman Compostbakje 4 Liter wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.