1. Simplehuman Rectangular Classic 50 Liter Rvs

Simplehuman Rectangular Classic 50 Liter Rvs Black Friday deal

5/5

Simplehuman Rectangular Classic 50 Liter Rvs nodig? Check snel of je deze Simplehuman Rectangular Classic 50 Liter Rvs voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Simplehuman Rectangular Classic 50 Liter Rvs.

Specificaties Simplehuman Rectangular Classic 50 Liter Rvs

Merk

Simplehuman

Fabrikantcode

CW1816

Omschrijving van de Simplehuman Rectangular Classic 50 Liter Rvs

De Simplehuman Rectangular Classic 50 Liter Rvs is dé perfecte oplossing voor al je afvalproblemen. Met deze prullenbak hoef je je nooit meer zorgen te maken over het legen van je vuilnis. Dankzij de ingebouwde wieltjes kun je de bak eenvoudig verplaatsen van de keuken naar de kliko buiten. Geen gedoe meer met het tillen van zware vuilniszakken! Deze prullenbak is niet alleen praktisch, maar ook erg handig in gebruik. Het deksel kan worden vastgezet, zodat je beide handen vrij hebt om afval weg te gooien. Met het handige pedaal kun je de afvalbak openen zonder je handen te gebruiken. En geen zorgen, het deksel sluit geruisloos dankzij de motion control sluiting. Geen harde klappen meer! Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over vieze vingerafdrukken op de prullenbak. Dankzij de speciale coating blijft de Rvs bak altijd mooi en schoon. En om het helemaal af te maken, heeft deze prullenbak een perfecte pasvorm voor de Simplehuman afvalzak Code Q. Zo ben je altijd verzekerd van een passende afvalzak. Kortom, de Simplehuman Rectangular Classic 50 Liter Rvs is de ideale prullenbak voor elke keuken!

Pluspunten
  • Dankzij de wieltjes die ingebouwd zijn, kun je de prullenbak eenvoudig over de vloer verplaatsen. De prullenbak heeft een inhoud van 50 liter en is geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Dankzij de coating die vingerafdrukken voorkomt, heb je geen last van vingerafdrukken.

Minpunten
  • Een metalen prullenbak raakt gemakkelijker beschadigd door deuken en krassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Simplehuman Rectangular Classic 50 Liter Rvs

Om te bekijken of je de Simplehuman Rectangular Classic 50 Liter Rvs tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Simplehuman Rectangular Classic 50 Liter Rvs wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals