1. black friday
  2. Simplehuman Rectangular Liner Pocket 24 + 34 Liter Rvs

Simplehuman Rectangular Liner Pocket 24 + 34 Liter Rvs Black Friday deal

5/5

Simplehuman Rectangular Liner Pocket 24 + 34 Liter Rvs nodig? Check snel of je deze Simplehuman Rectangular Liner Pocket 24 + 34 Liter Rvs voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 24 + 34 Liter Rvs.

Specificaties Simplehuman Rectangular Liner Pocket 24 + 34 Liter Rvs

Merk

Simplehuman

Fabrikantcode

SH 018126

Omschrijving van de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 24 + 34 Liter Rvs

Sorteer gemakkelijk plastic afval van restafval met de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 24 + 34 Liter Rvs. Deze prullenbak heeft een kunststof binnenemmer en een afvalzakhouder. Als je per ongeluk te hard op het brede pedaal trapt om afval weg te gooien, voorkomt de stabiliteitsbalk dat de prullenbak omvalt. Zo blijft de prullenbak altijd in balans. Als de afvalzak vol is, kun je deze eenvoudig vervangen dankzij de ingebouwde afvalzakdispenser aan de achterkant van de prullenbak. Neem een nieuwe afvalzak uit de dispenser, vouw de zak om de buitenrand en laat het deksel zakken. Het motion control systeem zorgt ervoor dat het deksel geruisloos sluit, zonder hard dicht te klappen. Voor een perfect passende afvalzak kun je de Simplehuman afvalzak Code H gebruiken. De Simplehuman Rectangular Liner Pocket 24 + 34 Liter Rvs is niet alleen praktisch, maar heeft ook een strak en stijlvol ontwerp. De prullenbak is gemaakt van roestvrij staal, waardoor hij duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Met een inhoud van 24 + 34 liter is er voldoende ruimte voor al je afval, of het nu gaat om plastic, restafval of andere materialen. De prullenbak is voorzien van een handige afvalzakhouder, zodat de zak netjes op zijn plek blijft en niet naar beneden zakt. Daarnaast zorgt het motion control systeem ervoor dat het.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde afvalzakdispenser heb je altijd een schone vuilniszak bij de hand. De prullenbak heeft een inhoud van 58 liter en is geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. In de 2 binnenbakken kan je gemakkelijk afval scheiden, zoals plastic en restafval.

Minpunten
  • De vuilnisbak neemt door zijn grote formaat vrij veel ruimte in beslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 24 + 34 Liter Rvs

Om te bekijken of je de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 24 + 34 Liter Rvs tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 24 + 34 Liter Rvs wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.