1. black friday
  2. Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Grijs

Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Grijs Black Friday deal

5/5

Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Grijs nodig? Check snel of je deze Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Grijs voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Grijs.

Specificaties Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Grijs

Merk

Simplehuman

Fabrikantcode

SH 018348

Omschrijving van de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Grijs

Met de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Grijs wordt het vervangen van de afvalzak een eenvoudige en efficiënte taak. Je hoeft alleen maar het pakket met afvalzakken in de ingebouwde dispenser aan de achterwand van de prullenbak te plaatsen. Op deze manier kun je gemakkelijk een nieuwe zak uit de dispenser nemen zodra je de volle zak uit de emmer hebt gehaald. Om de afvalzak te bevestigen, vouw je deze om de buitenrand van de emmer en laat je het deksel netjes over de rand vallen. Dankzij het motion control systeem sluit het deksel geruisloos, waardoor het niet met een harde klap dichtvalt. Bovendien behoren vieze vingerafdrukken tot het verleden, omdat er een speciale coating is aangebracht op de prullenbak. Voor een perfect passende vuilniszak kun je de Simplehuman afvalzak met code M gebruiken. De Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Grijs is niet zomaar een prullenbak. Het is een innovatieve oplossing voor het eenvoudig en hygiënisch verwisselen van afvalzakken. Dankzij de ingebouwde dispenser hoef je nooit meer te zoeken naar een nieuwe zak. Bovendien zorgt het motion control systeem voor een stille en soepele sluiting van het deksel, waardoor je geen last hebt van lawaai. Daarnaast is de prullenbak voorzien van een speciale coating die vingerafdrukken voorkomt, waardoor hij er altijd schoon en netjes.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde afvalzakdispenser heb je altijd een schone vuilniszak bij de hand. De prullenbak heeft een inhoud van 45 liter en is geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Door de rechthoekige vorm kan je de prullenbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Je maakt de prullenbak moeilijker schoon, omdat er geen binnenemmer in zit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Grijs

Om te bekijken of je de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Grijs tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Grijs wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.