Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Wit Black Friday deal

5/5

Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Wit nodig? Check snel of je deze Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Wit.

Specificaties Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Wit

Merk

Simplehuman

Fabrikantcode

SH 018140

Omschrijving van de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Wit

De Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Wit is een pedaalemmer die het vervangen van afvalzakken zeer efficiënt en gemakkelijk maakt. Met de ingebouwde dispenser aan de achterwand van de prullenbak kun je eenvoudig een nieuw pakket afvalzakken plaatsen. Dus wanneer je de volle afvalzak uit de pedaalemmer haalt, kun je direct een nieuwe zak uit de dispenser pakken. Je vouwt de afvalzak eenvoudig om de buitenrand van de emmer en laat het deksel netjes over de rand vallen. Het motion control systeem zorgt ervoor dat het deksel rustig sluit zonder hard dicht te klappen. Voor een perfect passende vuilniszak kun je de Simplehuman afvalzak met code M gebruiken. De Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Wit is niet alleen een praktische oplossing voor het vervangen van afvalzakken, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De strakke witte kleur geeft de prullenbak een moderne uitstraling die in elke ruimte past. Met een inhoud van 45 liter is deze pedaalemmer ideaal voor een gezin of een drukke kantooromgeving. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat de prullenbak lang meegaat en gemakkelijk schoon te houden is. Met de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Wit heb je een efficiënte, gemakkelijke en stijlvolle oplossing voor het beheren van je afval.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde afvalzakdispenser heb je altijd een schone vuilniszak bij de hand. Met een capaciteit van 45 liter is deze prullenbak geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Door de rechthoekige vorm kan de prullenbak gemakkelijk in een hoek of tegen de muur worden geplaatst.

Minpunten
  • Je maakt de prullenbak moeilijker schoon, omdat er geen binnenemmer in zit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Wit

Om te bekijken of je de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 45 Liter Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals