1. Simplehuman Rectangular Liner Pocket 55 Liter Rvs

Simplehuman Rectangular Liner Pocket 55 Liter Rvs Black Friday deal

5/5

Simplehuman Rectangular Liner Pocket 55 Liter Rvs nodig? Check snel of je deze Simplehuman Rectangular Liner Pocket 55 Liter Rvs voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 55 Liter Rvs.

Specificaties Simplehuman Rectangular Liner Pocket 55 Liter Rvs

Merk

Simplehuman

Fabrikantcode

SH 017808

Omschrijving van de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 55 Liter Rvs

De Simplehuman Rectangular Liner Pocket 55 Liter Rvs maakt het vervangen van een afvalzak uiterst efficiënt en eenvoudig. Dit innovatieve ontwerp heeft een ingebouwde dispenser aan de achterwand van de prullenbak, waarin je een pakket met afvalzakken plaatst. Hierdoor kun je, zodra je de volle afvalzak uit de prullenbak hebt gehaald, moeiteloos een nieuwe zak uit de dispenser pakken. Je vouwt de afvalzak handig om de buitenrand van de emmer en laat het deksel netjes over de rand vallen. Wat deze prullenbak nog specialer maakt, is het motion control systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat het deksel niet hard dichtklapt, maar rustig sluit. Dit voorkomt onaangename geluiden en zorgt voor een aangename gebruikerservaring. Bovendien draagt het bij aan een langere levensduur van de prullenbak. Om ervoor te zorgen dat je altijd de juiste vuilniszak gebruikt, wordt bij deze prullenbak de Simplehuman afvalzak met code Q aanbevolen. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm en optimale functionaliteit. Met de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 55 Liter Rvs haal je een prullenbak in huis die niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het roestvrijstalen ontwerp geeft een moderne uitstraling aan elke ruimte. Daarnaast is deze prullenbak voorzien van een handige liner pocket, waardoor het vervangen van afvalzakken een fluitje van een.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde afvalzakdispenser heb je altijd een schone vuilniszak bij de hand. De prullenbak heeft een inhoud van 55 liter en is geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Dankzij zijn rechthoekige vorm kun je de prullenbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Je maakt de prullenbak moeilijker schoon, want er ontbreekt een binnenemmer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 55 Liter Rvs

Om te bekijken of je de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 55 Liter Rvs tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Simplehuman Rectangular Liner Pocket 55 Liter Rvs wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals