Simplehuman Rectangular Touch Bar 30 Liter Rvs Black Friday deal

5/5

Simplehuman Rectangular Touch Bar 30 Liter Rvs nodig? Check snel of je deze Simplehuman Rectangular Touch Bar 30 Liter Rvs voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Simplehuman Rectangular Touch Bar 30 Liter Rvs.

Specificaties Simplehuman Rectangular Touch Bar 30 Liter Rvs

Merk

Simplehuman

Fabrikantcode

CW2015

Omschrijving van de Simplehuman Rectangular Touch Bar 30 Liter Rvs

De Simplehuman Rectangular Touch Bar 30 Liter Rvs is een prachtig ontworpen prullenbak, met een inhoud van 30 liter, die de efficiënte oplossingen van Simplehuman combineert. Het deksel van deze afvalemmer kan eenvoudig worden geopend dankzij het soft touch systeem. Met slechts een lichte aanraking op de greep aan de voorkant opent de prullenbak automatisch. Zelfs wanneer je je handen vol hebt, kun je het deksel gemakkelijk openen door bijvoorbeeld je elleboog of heup te gebruiken. Door de scharnieren aan de binnenkant is er geen ruimte tussen de muur en de prullenbak, wat zorgt voor een strakke uitstraling in je interieur. Het vervangen van de afvalzak is een fluitje van een cent dankzij de kunststof binnenemmer die maar gedeeltelijk hoeft te worden verwijderd. Je kunt de binnenemmer namelijk halverwege vastzetten in de buitenemmer. Daarnaast is de roestvrijstalen behuizing van de Simplehuman Rectangular Soft Touch voorzien van een speciale coating die vingerafdrukken voorkomt. Zo blijft de prullenbak er altijd netjes uitzien. Bovendien zijn er rubberen nopjes aan de onderkant van de afvalemmer geplaatst om krassen op de vloer te voorkomen. Om ervoor te zorgen dat de prullenbak perfect past, raden we aan om de Simplehuman afvalzak met code H te gebruiken. Met de Simplehuman Rectangular Touch Bar 30 Liter Rvs haal je niet alleen een stijl.

Pluspunten
  • Met zijn inhoud van 30 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen. Door de fingerprintproof coating heb je geen last van vingerafdrukken. Dankzij zijn rechthoekige vorm kun je de prullenbak gemakkelijk in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Een metalen vuilnisbak is gevoeliger voor deuken en krassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Simplehuman Rectangular Touch Bar 30 Liter Rvs

Om te bekijken of je de Simplehuman Rectangular Touch Bar 30 Liter Rvs tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Simplehuman Rectangular Touch Bar 30 Liter Rvs wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals