1. Simplehuman Semi Round 45 Liter Zilver

Simplehuman Semi Round 45 Liter Zilver Black Friday deal

5/5

Simplehuman Semi Round 45 Liter Zilver nodig? Check snel of je deze Simplehuman Semi Round 45 Liter Zilver voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Simplehuman Semi Round 45 Liter Zilver.

Specificaties Simplehuman Semi Round 45 Liter Zilver

Merk

Simplehuman

Fabrikantcode

SH 018522

Omschrijving van de Simplehuman Semi Round 45 Liter Zilver

De Simplehuman Semi Round 45 Liter Zilver is de ideale prullenbak voor een klein gezin. Niet alleen verzamelt deze prullenbak moeiteloos al het afval, maar het verwisselen van een volle afvalzak is ook nog eens een fluitje van een cent. Het unieke ontwerp van deze prullenbak zorgt ervoor dat de rvs ring omhoogkomt zodra het deksel opengaat. Met behulp van deze ring kan de afvalzak eenvoudig worden losgemaakt of juist stevig worden vastgezet. Naast het praktische aspect is ook aan hygiëne gedacht. Dankzij het handige pedaal hoef je de prullenbak niet met je handen aan te raken, waardoor vieze handen worden voorkomen. Mocht je de prullenbak toch aanraken, dan is dat geen enkel probleem. De rvs behuizing is namelijk voorzien van een speciale coating die ervoor zorgt dat vette vingers of kinderhandjes geen sporen achterlaten. Daarnaast zorgt de geruisloze sluiting ervoor dat het deksel niet met een harde klap dichtvalt zodra je het pedaal loslaat. Om ervoor te zorgen dat de afvalzak perfect past, wordt het gebruik van de Simplehuman afvalzak code J aangeraden. Met deze prullenbak ben je dus niet alleen verzekerd van een stijlvolle toevoeging aan je interieur, maar ook van ultiem gebruiksgemak en hygiëne.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 45 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Dankzij de fingerprint-proof coating heb je geen last van vingerafdrukken. Je opent de deksel met je voet, waardoor je vingerafdrukken voorkomt.

Minpunten
  • Een metalen afvalbak is vatbaarder voor deuken en krassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Simplehuman Semi Round 45 Liter Zilver

Om te bekijken of je de Simplehuman Semi Round 45 Liter Zilver tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Simplehuman Semi Round 45 Liter Zilver wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals