1. Simplehuman Semi Round Sensor Liner Pocket 45 Liter Rvs

Simplehuman Semi Round Sensor Liner Pocket 45 Liter Rvs Black Friday deal

5/5

Simplehuman Semi Round Sensor Liner Pocket 45 Liter Rvs nodig? Check snel of je deze Simplehuman Semi Round Sensor Liner Pocket 45 Liter Rvs voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Simplehuman Semi Round Sensor Liner Pocket 45 Liter Rvs.

Specificaties Simplehuman Semi Round Sensor Liner Pocket 45 Liter Rvs

Merk

Simplehuman

Fabrikantcode

SH 017389

Omschrijving van de Simplehuman Semi Round Sensor Liner Pocket 45 Liter Rvs

Met de Simplehuman Semi Round Sensor Liner Pocket 45 Liter Rvs hoef je hem niet aan te raken om hem te openen. Deze prullenbak is uitgerust met een handige sensor. De sensor is bovenop de prullenbak geplaatst, zodat het deksel niet steeds opengaat als je erlangs loopt. Het motion control systeem zorgt ervoor dat het deksel niet hard dichtklapt wanneer je je afval weggooit. De semi ronde afvalbak kan eenvoudig tegen de muur worden geplaatst, waardoor je ruimte bespaart. Bovendien heeft deze prullenbak een ingebouwde dispenser aan de achterwand waar je het pakket met afvalzakken kunt plaatsen. Dit is erg handig, want wanneer je een volle afvalzak verwisselt, hoef je alleen maar een nieuwe zak uit de dispenser te pakken. Om ervoor te zorgen dat de vuilniszak perfect past, kun je bij deze prullenbak de Simplehuman afvalzak met code J gebruiken. Met de Simplehuman Semi Round Sensor Liner Pocket 45 Liter Rvs haal je een stijlvolle en praktische prullenbak in huis. Dankzij de handige sensor hoef je de prullenbak niet aan te raken om hem te openen, wat zorgt voor extra hygiëne. Daarnaast is het motion control systeem een geweldige toevoeging, omdat het ervoor zorgt dat het deksel niet hard dichtklapt en daardoor geen geluidsoverlast veroorzaakt. De semi ronde vorm van de afvalbak maakt het mogelijk om deze tegen de muur te plaatsen, waardoor.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 45 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Dankzij de fingerprintproof coating heb je geen last van vingerafdrukken. Je opent de deksel door voor de sensor te zwaaien met je hand, waardoor je je handen vrij hebt.

Minpunten
  • Een metalen afvalbak is vatbaarder voor deuken en krassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Simplehuman Semi Round Sensor Liner Pocket 45 Liter Rvs

Om te bekijken of je de Simplehuman Semi Round Sensor Liner Pocket 45 Liter Rvs tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Simplehuman Semi Round Sensor Liner Pocket 45 Liter Rvs wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals