1. Simplehuman Slim 45 Liter Rvs

Simplehuman Slim 45 Liter Rvs Black Friday deal

5/5

Simplehuman Slim 45 Liter Rvs nodig? Check snel of je deze Simplehuman Slim 45 Liter Rvs voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Simplehuman Slim 45 Liter Rvs.

Specificaties Simplehuman Slim 45 Liter Rvs

Merk

Simplehuman

Fabrikantcode

838810020051

Omschrijving van de Simplehuman Slim 45 Liter Rvs

Met de Simplehuman Slim 45 Liter Rvs haal je een slanke en stijlvolle pedaalemmer in huis die perfect past in smalle ruimtes. Deze prullenbak is ontworpen om plaats te bieden aan zo'n 2 tot 3 personen, waardoor hij ideaal is voor kleine gezinnen met kinderen. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat vingerafdrukken niet zichtbaar zijn op het roestvrijstalen oppervlak, waardoor de emmer altijd zijn glanzende uitstraling behoudt. Het openen van de prullenbak is eenvoudig en hygiënisch, dankzij het pedaalmechanisme. Met een simpele druk van je voet opent het deksel soepel en geruisloos. Het deksel sluit gecontroleerd door middel van luchtdruk, waardoor er geen harde knallen of onverwachte geluiden zijn. Een handige toevoeging aan deze pedaalemmer is het liner pocket systeem. Dit systeem maakt het gemakkelijk om afvalzakken van het type N op te bergen en altijd binnen handbereik te hebben. Hierdoor hoef je nooit meer te zoeken naar een nieuwe afvalzak wanneer je er één moet vervangen. Bovendien sluit de rand van de emmer netjes onder het deksel, waardoor de afvalzak niet zichtbaar is en de prullenbak er altijd netjes uitziet. De Simplehuman Slim 45 Liter Rvs is niet alleen functioneel, maar ook een smaakvolle toevoeging aan elk interieur. Met zijn slanke vorm en duurzame roestv.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 45 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Dankzij de vingerafdrukvrije coating heb je geen last van vingerafdrukken. De deksel sluit geluidloos, je hoort geen harde klap.

Minpunten
  • A metalen prullenbak is vatbaarder voor deuken en krassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Simplehuman Slim 45 Liter Rvs

Om te bekijken of je de Simplehuman Slim 45 Liter Rvs tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Simplehuman Slim 45 Liter Rvs wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.

Bekijk nog meer Black Friday deals