1. black friday
  2. Simplehuman Slim 45 Liter Rvs + Vuilniszakken (120 stuks)

Simplehuman Slim 45 Liter Rvs + Vuilniszakken (120 stuks) Black Friday deal

5/5

Simplehuman Slim 45 Liter Rvs + Vuilniszakken (120 stuks) nodig? Check snel of je deze Simplehuman Slim 45 Liter Rvs + Vuilniszakken (120 stuks) voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Simplehuman Slim 45 Liter Rvs + Vuilniszakken (120 stuks).

Specificaties Simplehuman Slim 45 Liter Rvs + Vuilniszakken (120 stuks)

Merk

Simplehuman

Fabrikantcode

SH 017587

Omschrijving van de Simplehuman Slim 45 Liter Rvs + Vuilniszakken (120 stuks)

Met de Simplehuman Slim 45 Liter Rvs + Vuilniszakken (120 stuks) hoef je nooit meer na te denken over het weggooien van je afval. Deze prullenbak wordt geleverd met maar liefst 120 vuilniszakken, zodat je direct aan de slag kunt. Het smalle ontwerp maakt het mogelijk om de prullenbak gemakkelijk in smalle ruimtes te plaatsen, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte. Deze prullenbak is niet alleen functioneel, maar ook nog eens stijlvol. Dankzij het laagje op het roestvrijstalen oppervlak zijn vingerafdrukken nauwelijks zichtbaar, waardoor de prullenbak altijd een stralende uitstraling heeft. Het deksel van de prullenbak maakt gebruik van luchtdruk, waardoor deze altijd gecontroleerd sluit en weinig geluid maakt. Hierdoor kun je afval weggooien zonder anderen te storen. Een handig kenmerk van deze prullenbak is het liner pocket systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat je altijd afvalzakken bij de hand hebt en dat ze netjes opgeborgen worden. De rand van de prullenbak sluit onder het deksel, waardoor de afvalzak niet zichtbaar is. Hierdoor oogt de prullenbak altijd netjes en opgeruimd. Kortom, met de Simplehuman Slim 45 Liter Rvs + Vuilniszakken (120 stuks) haal je een praktische en stijlvolle prullenbak in huis die perfect past in elke ruimte.

Pluspunten
  • Je brengt een voorraad vuilniszakken naar huis, omdat je 120 zakken krijgt bij deze prullenbak. Met een capaciteit van 45 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Dankzij de fingerprintproof coating heb je geen last van vingerafdrukken.

Minpunten
  • Een metalen afvalbak is vatbaar voor deuken en krassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Simplehuman Slim 45 Liter Rvs + Vuilniszakken (120 stuks)

Om te bekijken of je de Simplehuman Slim 45 Liter Rvs + Vuilniszakken (120 stuks) tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Simplehuman Slim 45 Liter Rvs + Vuilniszakken (120 stuks) wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.