1. black friday
  2. Simplehuman Slim 45 Liter Wit

Simplehuman Slim 45 Liter Wit Black Friday deal

5/5

Simplehuman Slim 45 Liter Wit nodig? Check snel of je deze Simplehuman Slim 45 Liter Wit voordelig kan aanschaffen tijdens de Black Friday dagen. Pak jouw korting op de Simplehuman Slim 45 Liter Wit.

Specificaties Simplehuman Slim 45 Liter Wit

Merk

Simplehuman

Fabrikantcode

838810021478

Omschrijving van de Simplehuman Slim 45 Liter Wit

Met de Simplehuman Slim 45 Liter Wit haal je een slanke pedaalemmer in huis die perfect past in smallere ruimtes. Deze prullenbak is ideaal voor kleine gezinnen of huishoudens met 2 tot 3 personen. Bovendien heeft de emmer een speciale coating waardoor vingerafdrukken geen kans krijgen. Het unieke voetpedaal zorgt ervoor dat je de prullenbak handsfree kunt openen. Het deksel sluit gecontroleerd en maakt daarbij nauwelijks geluid dankzij het slimme luchtdruksysteem. Dankzij het liner pocket systeem kun je eenvoudig afvalzakken van het type N bewaren en altijd binnen handbereik hebben. Dit is bijzonder handig wanneer je een afvalzak moet verwisselen. Bovendien sluit de rand van de prullenbak netjes onder het deksel, waardoor je de afvalzak niet ziet zitten. Met de Simplehuman Slim 45 Liter Wit haal je niet alleen een functionele pedaalemmer in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. De slanke vormgeving en witte kleur passen perfect bij elke woonstijl. Deze pedaalemmer combineert gebruiksgemak met een strak design en is daarmee een must-have voor elk modern huishouden.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 45 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Dankzij de fingerprintproof coating heb je geen last van vingerafdrukken. De deksel sluit geruisloos, dus je hoort geen harde klap.

Minpunten
  • Een metalen vuilnisbak is gevoelig voor deuken en krassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deals voor de Simplehuman Slim 45 Liter Wit

Om te bekijken of je de Simplehuman Slim 45 Liter Wit tijdens de Black Friday deals goedkoper kan kopen, klik je op de button ‘Bekijk de prijs’.

Als je de Simplehuman Slim 45 Liter Wit wilt kopen klik je op de button ‘Bekijk de prijs’. Je wordt dan direct doorgestuurd naar de webwinkel waar je jouw aankoop kunt afronden.

Vaak zijn de Black Friday deals geldig voor een aantal dagen, dit wisselt per winkel. Klik op de ‘Bekijk de prijs’ button en ontdek de actie bij de betreffende webwinkel.